M
arkadaşlar bugün bir konu açtım bildiğiniz gibi mobil cihazlarda genelde mobil verinizi açıp 5-10 saniye uçak modunu açmanız ve geri çıkmanız takdirinde ip adresiniz değişiyor bunu kullanarak link kısaltma servislerinde para kazanabileceksiniz şimdi bunun ben otomatiğini aramıştım buldum sayılır. geçen gün basit bir tablo yapmıştım onu tekrar yapıcam ben kendim kurdum şahsen çalıştı ama her türlü olası durumu hesaba katarak ve telefona virüs bulaştırmamak için 1 dakika 35 saniye (95 saniye) olarak yaptım tabi siz daha kısa veya daha uzun yapabilirsiniz bugün bunu 1 gün boyunca açık bırakmayı planlıyorum eğer bir şey olmaz ve para kazanırsam sizinle paylaşmayı düşünüyorum şimdiden rez alın
PARA KAZANMA TABLOSU
3 dakikada = 3 kuruş
30 dakikada = 30 kuruş
1 Saatte = 60 kuruş
GENEL UYKU ZAMANI 8 SAAT OLARAK HESAPLADIM
8 Saatte = 4 TL 8 KURUŞ
1 Günde = 12TL 24 KURUŞ
1 AYDA = 511 TL
bu zamanı siz daha kısa yaparak daha fazla kazanabilirsiniz
zamanı yarıya indirirseniz 50 saniye gibi bunu 30tlye çıkarabilirsiniz
Ben denemelik olarak 1 günlük deneyecem ve hiçbir şey olmaz ve hesaplarım doğru çıkarsa bütün ayarları paylaşıcağım
şimdiden rez alın bence
NOT: BAZILARI DİYECEK 95 SANİYEDE 1 KURUŞ İSE 3 DAKİKA DA 3 KURUŞ NASIL OLUYOR DİYE
CPM ORANI 15 TL DİR
PARA KAZANMA TABLOSU
3 dakikada = 3 kuruş
30 dakikada = 30 kuruş
1 Saatte = 60 kuruş
GENEL UYKU ZAMANI 8 SAAT OLARAK HESAPLADIM
8 Saatte = 4 TL 8 KURUŞ
1 Günde = 12TL 24 KURUŞ
1 AYDA = 511 TL
bu zamanı siz daha kısa yaparak daha fazla kazanabilirsiniz
zamanı yarıya indirirseniz 50 saniye gibi bunu 30tlye çıkarabilirsiniz
Ben denemelik olarak 1 günlük deneyecem ve hiçbir şey olmaz ve hesaplarım doğru çıkarsa bütün ayarları paylaşıcağım
şimdiden rez alın bence
NOT: BAZILARI DİYECEK 95 SANİYEDE 1 KURUŞ İSE 3 DAKİKA DA 3 KURUŞ NASIL OLUYOR DİYE
CPM ORANI 15 TL DİR