İkili opsiyonlara ve zamanı olmayanlar için para kazanmanın harika bir yoluna bir göz atın.
Do you use a site to sell things what you do ? I know a little about graphic design and designing but i think being a virtual assistant is a good job for freelancers. I have to be in home and earn money.if you have any money to start there are several people who earn a good income by trading stocks with low investment in the beginning. When I was in that same phase I didn't know what to do, but then I took something I liked to do and turned it into income / money ... I really liked design, using Photoshop and things like that, I started doing small jobs creating arts in Photoshop and selling over the internet ... banners for youtubers, introduction of videos and things like that. my tip is to think of something you like and try to turn it into income
Take a look at binary options and a great way to make money for those who don't have time.I will understand if you say it in English my friend because the translation was probably wrong.
It is forbidden in our country and i dont wanna do that cuz i have to live without anxiety. Binary options can make me gamblerTake a look at binary options and a great way to make money for those who don't have time.
At the time, I had a YouTube channel where I published my work and people got in touch to request some work, but nowadays there are already some sites that you can use more easily to make these transactions ... I will give a research and if you find something interesting, comment here laterDo you use a site to sell things what you do ? I know a little about graphic design and designing but i think being a virtual assistant is a good job for freelancers. I have to be in home and earn money.
I really appreciate for all your helpAt the time, I had a YouTube channel where I published my work and people got in touch to request some work, but nowadays there are already some sites that you can use more easily to make these transactions ... I will give a research and if you find something interesting, comment here later
Dostum aynı işleri düşündüm. Devir yavaşça değil baya hızlıca buraya gittiğini düşünüyorum. Çünkü bu işlere ihtiyaç daha da artıyor. Ama bu konularda kendilerini göstermiş insanlar varken ben en aşşağıda olurken o kadar fazla satışı olan insanlar en üst seviyelerde bazı sitelerde. Kendimi göstermenin bir yolunu bulmalıyım. Çünkü freelancer sitelerde mesela adamlar en düşük fiyata değil de en fazla yorumu almış,tecrübesi fazla insanlardan satın alım yapıyorlar. Editörlük konusunda nasıl bulunur pek bir fikrim yok. Bu yüzden sanal asistan olmanın daha mantıklı olduğunu düşünüyorum. Bu konuda nasıl iş bulacağımı bilmiyorum. İnsanların özel günlerini ayarlamak,onlar için planlama yapmak daha mantıklı geliyor.Tasarım ve editörlük işine girebilirsin aslında devir yavaşça buraya doğru dönüyor .
Tanınmış kişilerin yayın anlarını şuan için yapan bir çok insan görüyorum. Aynı şekilde clipleri birleştirip youtube'a video atan çok gördüm. İzlenmeleri bilinen kanallara göre çok düşük maalesefGüzel ve açık yorumun için teşekkür ederim dostum.
Editörlük şöyle ki tanınmış youtuber ve streamerlerin videolarını bir araya getirip youtube'ye yükleyip izlenme alabilirsin zaman içerisinde para getirir gerçi orası ayrı
Aslına bakarsan yeni oyunları kovalamak çok önemli bu olayda örneğin Valorant'a bir kaç kanal açıldı ve aylık 1000 1200 TL Civarında kazanıyorlar editaj işini geliştirdikten sonra izlenmen artacağına eminim ama çok sabırlı olmak gerekiyor tabi ki .Tanınmış kişilerin yayın anlarını şuan için yapan bir çok insan görüyorum. Aynı şekilde clipleri birleştirip youtube'a video atan çok gördüm. İzlenmeleri bilinen kanallara göre çok düşük maalesef
Haklısın. Şuan için harçlığımı çıkarmam gerektiği için çok büyük ve yavaş büyüyeceğim bir iş arayamıyorum maalesefAslına bakarsan yeni oyunları kovalamak çok önemli bu olayda örneğin Valorant'a bir kaç kanal açıldı ve aylık 1000 1200 TL Civarında kazanıyorlar editaj işini geliştirdikten sonra izlenmen artacağına eminim ama çok sabırlı olmak gerekiyor tabi ki .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?