Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Hocam çünkü bunu herkes kullanmıyor yani herkese açık olan hileyle paralı olan hilenin kullanıcı sayısı farklı daha az kullanan olduğu için firmalar daha geç fark ediyor bunları diye düşünüyorum ben yanlışım varsa affola iyi forumlar ^^
Paid limits the number of people using it which means the chances of getting caught are a lot smaller. Also if you make your stuff public for free anyone can reverse your cheat and make easy implementation for simple features.
İmkanları daha iyi, daha çok uğraşabiliyorlar getirisi yüzünden. Kullanıcı sayısı daha az o yüzden daha geç detected oluyor. Paralı olmasıyla ilgiisnden çok yakalanmasıyla ilgili. Geçen sezon bu sitede undetected sc ile 4 5 ay ban yemeden hile kullandım
şöyle düşün cs:go kendine mükemmel bir koruma getirebilirdi halada getirebilir ama neden hilelerle mücadele edilmiyor ?
burada bi olay var arkadaşlar herkesinkaçırdığı..
mesela cs:godan örnek verdim ve 1ayda bu öncelerden bahsediyorum satın alan kişi sayısı 30 bin civarındaydı en aşağı bunun sebebi neydi sizce banlanan hesaplar tekrardan para verip cs:go alıyordu ve mükemmel bir para döngüsü var..
sizce paralı hileler neden banlamıyorda parasızlar banlanıyor bir düşünün.
Hile paralı oldugu için ve kullanılma sayısı az oldugu ıcın lol bunu geç algılıyor ve tabi ban yememesi için baya uğraşılıyordur ben böyle düşünüyorum iiyii forumlar. <3
çünkü paralı ve bir ürünün alım gücünü yani talebini etkileyen unsurlarda en başta her zaman fiyat olur hile ise lüks mal a girer yani ancak yüksek gelir seviyesine sahip insanlar alır.
E buda kullanıcının azalmasına ve hilenin de detecte süresini uzatır
kanka aslında paralı hilelerde ban yiyor bu sitede de daha önce paralı hilelerin cracklı versiyonları ekliydi hangi hileyi kullandığın fark etmiyor 1 kere inject olsun 3 gün 3 yıl farketmezsizin hesap ban yiyor. paralı hileler geç ban atma sebebi ise malum 1 aylıklrı 200 tl yi geçiyor e tabi haliye kullanıcı sayısı daha az oluyor ama eninde sonunda riot tarafında şaplağı yiyor
paralı çoğu türk sc ünlü bir sc nin cr*cki bu zamanında lazysharpda yaptı bunu ve kimseye ban atmadı koruma falan yok az kişi kullanıyor ondan ban atmıyor