Paranız olsa neler yaparsınız?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
valla las vegasta kendıme villa lar alırdım içinde lüks arabalarım olurdu öyle işte

allpago
Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
ben zengın olsaydım. fakırlıgın ortadan kalkması ıcın cabalardım.

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
yanıma kardeşimi alıp tüm dünyayı gezmek isterdm herşeyi tadmak isterdim acıkcası

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Arkadaşlar şimdi başlıkta paranız olsun ne yapardınız diye yazdım ama yatırım ile alakalı şeyler de yazabilirsiniz.

Benim hayalim kendime lüks bar ve club açardım yani param bunlara yetsin o bile olur yani altıma efso gtr r35 alırdım ve yatırım amaçlı arsa satın alırdım
dublex ev alırdım büyüğünü ne yapacağım sanki dublex yeterli hayatım full dışarda otellerde geçmesini isterdim

bütün ülkeleri gezmek isterdim

aklımda şuan bunlar var ama sizin de ne yapardınız onu merak ettim bakalım sizden neler çıkacak
KARI KIZ ZATEN DOLU OLACAĞI İÇİN GEREKSİZ YERE YAZMADIM :powerdog:
pc alırım

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Yurt dışına gider bir şirket kururdum keyfime bakardım

Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
Arkadaşlar şimdi başlıkta paranız olsun ne yapardınız diye yazdım ama yatırım ile alakalı şeyler de yazabilirsiniz.

Benim hayalim kendime lüks bar ve club açardım yani param bunlara yetsin o bile olur yani altıma efso gtr r35 alırdım ve yatırım amaçlı arsa satın alırdım
dublex ev alırdım büyüğünü ne yapacağım sanki dublex yeterli hayatım full dışarda otellerde geçmesini isterdim

aklımda şuan bunlar var ama sizin de ne yapardınız onu merak ettim bakalım sizden neler çıkacak
kısa ve net nelet yapmazdım ki parası olanın derdi yoktur aga

Seçkin Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI

Dünyayı gezerim paso kanka

Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI

hayal de olsasonsuz kaynaklara sahip olmak durumunda, aşağıdaki gibi birkaç şeyi düşünebilirsiniz:

1. İnsanlığa fayda sağlamak: Maddi sınırlamalar olmadan, sosyal ve ekonomik sorunları çözmek için kaynaklarınızı kullanabilirsiniz. Eğitim, sağlık hizmetleri, açlıkla mücadele, çevre koruması, temiz su temini gibi alanlarda projelere yatırım yapabilir veya yardım kuruluşlarına destek olabilirsiniz.
  2. Bilimsel araştırmalara yatırım yapmak: Bilimsel keşiflere ve yeniliklere destek olabilirsiniz. İleri teknolojilerin geliştirilmesi, ilaç araştırmaları, uzay keşfi gibi alanlarda büyük ilerlemeler sağlanabilir.
  3. Eğitim ve öğrenim: Maddi kaynakların sınırlamaları olmadığında, insanlara daha fazla eğitim fırsatı sunmak mümkün olabilir. Ücretsiz veya düşük maliyetli eğitim programları oluşturarak, insanların potansiyellerini gerçekleştirmelerine yardımcı olabilirsiniz.
  4. Altyapı geliştirmek: Kaynaklarınızı altyapı projelerine yatırabilirsiniz. İyileştirilmiş ulaşım ağları, enerji altyapısı, su ve atık yönetimi sistemleri gibi altyapı yatırımları, bir toplumun gelişimini destekleyebilir.
  5. Kültür ve sanatı desteklemek: Sanatın, kültürün ve yaratıcılığın gelişmesine katkıda bulunabilirsiniz. Sanatçılara ve kültürel etkinliklere sponsor olabilir, müzeler ve galeriler açabilir veya kültürel mirası korumak için çeşitli projelere destek sağlayabilirsiniz.
  6. Araştırma ve geliştirmeye yatırım yapmak: Yenilikçi fikirlere, girişimcilere ve start-up'lara kaynak sağlayarak teknolojik ve ekonomik ilerlemeyi destekleyebilirsiniz.

Onaylı Üye
Sosyal
3 HİZMET YILI
Dernek kurup ne kadar fakir fukara çocuk varsa bi el atardım o işlere okumasından üstüne başına karnının doyurulmasıandan vs. vs. ondan sonrası Allah kerim bakarız zaten b** gibi paramız var istediğimi yaparım
param olsa buyuk bır fabrıka acarım ıyı bır iş potansıyelıne sahıp olmak için bolca reklam yaparım ardından fabrıkada fakır yoksul ınsanlara yonelık ıscı alımına daha cok dıkkat ederım
Post automatically merged:

net güzel bi kendime göre ev yapardım arabalar güzel bi bilhisyar offf
Amam bana kalırsa baska ınsanları da dusunmelısın sen onlara kazandırırsan onlarda sana kazandırır emınım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...