Üye
İş kurarım,
pc alırımArkadaşlar şimdi başlıkta paranız olsun ne yapardınız diye yazdım ama yatırım ile alakalı şeyler de yazabilirsiniz.
Benim hayalim kendime lüks bar ve club açardım yani param bunlara yetsin o bile olur yani altıma efso gtr r35 alırdım ve yatırım amaçlı arsa satın alırdım
dublex ev alırdım büyüğünü ne yapacağım sanki dublex yeterli hayatım full dışarda otellerde geçmesini isterdim
bütün ülkeleri gezmek isterdim
aklımda şuan bunlar var ama sizin de ne yapardınız onu merak ettim bakalım sizden neler çıkacak
KARI KIZ ZATEN DOLU OLACAĞI İÇİN GEREKSİZ YERE YAZMADIM
kısa ve net nelet yapmazdım ki parası olanın derdi yoktur agaArkadaşlar şimdi başlıkta paranız olsun ne yapardınız diye yazdım ama yatırım ile alakalı şeyler de yazabilirsiniz.
Benim hayalim kendime lüks bar ve club açardım yani param bunlara yetsin o bile olur yani altıma efso gtr r35 alırdım ve yatırım amaçlı arsa satın alırdım
dublex ev alırdım büyüğünü ne yapacağım sanki dublex yeterli hayatım full dışarda otellerde geçmesini isterdim
aklımda şuan bunlar var ama sizin de ne yapardınız onu merak ettim bakalım sizden neler çıkacak
ARABA EV ALIRDIMaraba alırım
Dünyayı gezerim paso kankaArkadaşlar şimdi başlıkta paranız olsun ne yapardınız diye yazdım ama yatırım ile alakalı şeyler de yazabilirsiniz.
hayal de olsasonsuz kaynaklara sahip olmak durumunda, aşağıdaki gibi birkaç şeyi düşünebilirsiniz:Arkadaşlar şimdi başlıkta paranız olsun ne yapardınız diye yazdım ama yatırım ile alakalı şeyler de yazabilirsiniz.
param olsa buyuk bır fabrıka acarım ıyı bır iş potansıyelıne sahıp olmak için bolca reklam yaparım ardından fabrıkada fakır yoksul ınsanlara yonelık ıscı alımına daha cok dıkkat ederımDernek kurup ne kadar fakir fukara çocuk varsa bi el atardım o işlere okumasından üstüne başına karnının doyurulmasıandan vs. vs. ondan sonrası Allah kerim bakarız zaten b** gibi paramız var istediğimi yaparım
Amam bana kalırsa baska ınsanları da dusunmelısın sen onlara kazandırırsan onlarda sana kazandırır emınımnet güzel bi kendime göre ev yapardım arabalar güzel bi bilhisyar offf
oha fıkıre bak bugune kadar yok ettıgım koylerı etmeye calısasam yıllarımı alır bı o kadar cok koy gıttıMinecraftta Yok Ettigim Köyleri geri inşa ederimD