güzel ama şuan ülkede eksi faiz var yani bir yıl faize koysan yıl sonu paran ile bir eşyayı 1 birime alırken koymadan önce 0.5 biri gibi fiyatlara alıyosun tabi yatırım tavsiyesi değildir. ytd.Bazı arkadaşlar paranı bankaya faize koy felan diyor da mantığını anladım ama bankaya ne kadar para verirsem aylık kazanç bana vericeği para neye göre hesaplanıyor ?
%16 ile 20 arasında değişiyor şuanBence bankadan bankaya değişir ama ayda %10'dan fazla olacağını sanmıyorum
bankada getirdği kar enflasyonu aşıpta kar bırakmıyor ama en azından para hiç yoktan iyidir diyerek değerleniyor . coin piyasası o kadar değişken ki kayetme riski çok fazlabanka yerine btc ve eth gibi coinlere yatırmak bence daha mantıklı (ytd)
Doğru. coin piyasası çok hareketli ve faize göre riskli fakat Btc'nin uzun vadede riski çok az trilyonlarca hacim var günlük.bankada getirdği kar enflasyonu aşıpta kar bırakmıyor ama en azından para hiç yoktan iyidir diyerek değerleniyor . coin piyasası o kadar değişken ki kayetme riski çok fazla
Birde düzenlemelerin arttığını düşün ?Doğru. coin piyasası çok hareketli ve faize göre riskli fakat Btc'nin uzun vadede riski çok az trilyonlarca hacim var günlük.
offfff. İşte o zaman sorun. Bu yıl rahatız 4 kere daha faiz arttırımı kararı var.Birde düzenlemelerin arttığını düşün ?![]()
Faiz 1 artarken enflasyon 3 artıyor amaofffff. İşte o zaman sorun. Bu yıl rahatız 4 kere daha faiz arttırımı kararı var.
ne yazık ki evet :/Faiz 1 artarken enflasyon 3 artıyor ama![]()
özellikle arsa enflasyon arttıkça artıyor ve üstüne konum avantajarı vesaire derken enflasyonu geride bırakıp üstüne çok güzel karlar bırakabiliyorfaiz güzeldir ama şuan o kadar enflasyon varkı kesinlikle koyma derim şuan %16 faiz alsan aylık enflasyon o kadar zaten hiçbir reel getirisi yok hatta yıllık paran bile erir.
o yüzden bence . başka yatırım fırsatlarına yatırabilirsin ev , araba , hisse ,arsa vb. ytd.