Pardus kullanılır mı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
Selam parduse geçeceğim sanırım cihazım Windows 10 oyun vs. çok kasıyor cihaz çok yavaşladı sizce parduse geçilirmi tamamen performans ve oyun için geçmek istiyorum sizce geçeyim mi pardus kullanan varsa yazsın

Moderatörün son düzenlenenleri:
인생은 짧고 고통스럽다
Süper Üye
Ödüller
3
Sosyal
3 HİZMET YILI
FPS sorunu konusun da kesin bir şey söyleyemem lakin pardus ne yazık ki pek fazla kullanılmamakta bu yüzden alacağın sorunları çözmek zor olacaktır.
FPS konusu için stabil bir sistem ayarları düzenlemesi yapman çok daha doğru olacaktır diye düşünüyorum.

Uzman Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Hocam pardus eski bir yazılım güncelleme gelmiyor. Yazılımlar ve Oyunlar sıkıntı çıkaracaktır.

𝓜𝓮𝓶𝓮𝓷𝓽𝓸 𝓜𝓸𝓻𝓲
Donator
Ödüller
13
10 HİZMET YILI
Sistem özelliklerin nedir belirtirsen daha iyi yardımcı olabilirim.

Son düzenleme:
Onaylı Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
FPS sorunu konusun da kesin bir şey söyleyemem lakin pardus ne yazık ki pek fazla kullanılmamakta bu yüzden alacağın sorunları çözmek zor olacaktır.
FPS konusu için stabil bir sistem ayarları düzenlemesi yapman çok daha doğru olacaktır diye düşünüyorum.
aynen bencede cünkü bircok oyun ve uygulama pardusu desteklememektedır

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
pardus eski bazı uygulamalarda sorun çıkarabilir (yeni) windowsun eski sürümlerini kullansan daha iyi olur

Seçkin Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
Sistem özelliklerin nedir bu şekilde daha iyi yardımcı olabilirim.
HDD:TOSHIBA MQ01ABF050
EKRAN KARTI:İntel HD Graphics 620 & Nvidia Geforce 920M (Laptop)
ANAKART:AsusTek COMPUTER INC. X541UJ
İŞLEMCİ:Intel(R) Core(TM) i5-7200U CPU
Windows 10

인생은 짧고 고통스럽다
Süper Üye
Ödüller
3
Sosyal
3 HİZMET YILI
aynen bencede cünkü bircok oyun ve uygulama pardusu desteklememektedır
desteklese bile güncelleme almayı bırakmış bir işletim sistemin de olan açıkları düşünmesi bile ürkütücü. güven vermiyor

Seçkin Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
Arkadaşlar çok umutlanmıştım da bana gayet güzel geldi Google dan falan bir yerden gameloop indirip gül gibi oynarım diye düşünüyordum ama bir çok kişi güncelleme almıyor uygulamalar desteklemiyor falan demiş de uygulamalar neye göre destekliyor desteklemiyor onu anlamadım

𝓜𝓮𝓶𝓮𝓷𝓽𝓸 𝓜𝓸𝓻𝓲
Donator
Ödüller
13
10 HİZMET YILI
HDD:TOSHIBA MQ01ABF050
EKRAN KARTI:İntel HD Graphics 620 & Nvidia Geforce 920M (Laptop)
ANAKART:AsusTek COMPUTER INC. X541UJ
İŞLEMCİ:Intel(R) Core(TM) i5-7200U CPU
Windows 10

Arkadaşlar çok umutlanmıştım da bana gayet güzel geldi Google dan falan bir yerden gameloop indirip gül gibi oynarım diye düşünüyordum ama bir çok kişi güncelleme almıyor uygulamalar desteklemiyor falan demiş de uygulamalar neye göre destekliyor desteklemiyor onu anlamadım
Pardus yerine windows 7 kullanmanı öneririmi,windows 7 aynı şekilde güncellemeleri artık almıyor dikkatli şekilde kullanmaya özen gösterirsen windows 7 tavsiye ediyorum.

Seçkin Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
Pardus yerine windows 7 kullanmanı öneririmi,windows 7 aynı şekilde güncellemeleri artık almıyor dikkatli şekilde kullanmaya özen gösterirsen windows 7 tavsiye ediyorum.
Windows 7 battı artık steam bile açamicak artık ölsemde geçmem başka öneriniz var mı?

Oyun ağırlıklı kullanıyorum laptopu

인생은 짧고 고통스럽다
Süper Üye
Ödüller
3
Sosyal
3 HİZMET YILI
işletim sistemleri ve programlar birbiri ile paralel ilerler örneğin iphone da çalışan bir uygulama android bir işletim sistemin de çalışamaz çünkü yazılan program android işletim sistemi için geçerli değildir.

en basit şekilde görsel ile örneklendirmek gerekir ise
OBS gibi sıradan bir ekran kayıt programını bile indirmek için 3 farklı seçim şansınız vardır windows - MAC - linux gibi
1705607264730.png

MAC için indirilen bir programı windows da çalıştıramazsınız

bizler tanrının yetim çocuklarıyız
Ultra Üye
Ödüller
13
10 HİZMET YILI
Tabii ki saçmalık en son 2011 de güncelleme almış bir sistem ve desteği hiç yok. Onun yerine modofiyeli ghost spectre gibi işletim sistemi kurarsan çok daha iyi performans alırsın.

Seçkin Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
Modifiyeli işletim sistemleri tamamen boş bu gün 2-3 video izledim tek yaptıkları şey bazı hizmetleri silmek tamam hadi ona bir şey demiyorum da gidişte uacı silmezsiniz yani bütün programlar niye root çalışsın

O zaman mesela pardusta gameloop çalışma ihtimali %25

Uzman Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
kanka bilgisayarında hiç bir işlem yapmamana rağmen %40a yakın bellek kullanıy ayrıca işlemciyi çok yoruyo çok ısındırıyor yapma

Uzman Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
bilinen eski oyunların tamamını desteklediğini düşünsemde son dönem çoğu oyunu desteklemeyeceğini düşünüyorum performansına delicesine bir artış gerçekleştirse bile, çünkü aprdus şimdiye nazaran çok çok eski bir sistem

Uzman Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Oyun ile işin yoksa kullanılır ama bir çok oyun desteklemediğinden ötürü tavsiyem değil ya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...