Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Custom Windows nedir ve Custom Windows kullanılır mı?
Custom windows tercih edebilirsin özellikle benim tercihim windows 7 windows 10 kullandığım zamanlarda fps testi yaptım ve arada gözle görülür bir fark vardı benim tercihim windows 7
bi' zamanlar ghost spectre kullanmıştım, gayet kullanışlıydı boşta 600mb kadar ram kullanıyordu ona bak ek olarak güncellemelerden de mahrum bırakmıyor. ghost toolbox adlı bi araç kutusu var tüm herşeyi ordan basit bir şekilde yapabiliyosun tavsiyemdir
Ram değiştirsen zaten mutu olacaksın. custom OS kullanabilirsin ama şuan kullanmış olduğun özelliklerin bazıları artık kullanılamayacak bunu düşünerek kurarsan daha iyi olur
Eski bilgisayarımda bir kişi tarafından düzenlenen format dosyasını kullanıyordum "Performance Edition KingHaze" diye araştırırsan kolaylıkla bulursun özetle windowsun gereksiz özelliklerini kapatarak daha çok performans artışı sağlıyor.Onları önerebilirim herhangi bir zararını görmedim.
Açık kaynaklı Atlas OS olmasından dolayı her zaman açık kaynaklı yazılımlar güveniyorum. Orijinal Windows 10 ISO dosyası USB'a hazırlayıp format atabilirsin. Ardından Atlas OS tek tuşla yazdırma, bluetooth, ... gereksiz hizmetleri, uygulamalar vs.. devre dışı bırakarak performans artırabilirsin. Atlas OS yaplandırmadaki Wiindows Defender etkinleştir ve devre dışı bırak arası seçenekleri bulunuyor.
Bazı oyunlarda sistem gereksinimleri karşılanmadığı için FPS düşüş, kasma vs.. sıkıntı neden olabilir.
Modifiye edilmiş ISO dosyası kapalı kaynaklı olduğu için ne kadar güvenli bilmiyorum. Olasılığı casus, bitcoin mining, twitch botu vs.. dahil korsan sorunu olabilir. Açık kaynaklı yani performans artırma işlevleri nasıl çalıştığı kodları göstermenizi herhangi bir engel yok. Açık kaynaklı istediği gibi okuyabilirsin, değiştirebilirsin tamamen özgürdür.
yaklaşık 1 ay önce windowsta herşeyi minimuma aldıgım halde ram kullanımım cpu kullanımım minimum oldugu halde lolde fps drop yiyordum ve 1 ay önce atlasos geçme kararı verdim ve geçtim tavsiye ederim normal windows kuruyorsun zaten tek fark güncellemeleri kurarken yapmıyorsun atlasos yi kurduktan sonra yapıyorsun ve benim fps drop sorunumu çözdü çok memnunum