Seçkin Üye
aynen bencede cünkü bircok oyun ve uygulama pardusu desteklememektedırFPS sorunu konusun da kesin bir şey söyleyemem lakin pardus ne yazık ki pek fazla kullanılmamakta bu yüzden alacağın sorunları çözmek zor olacaktır.
FPS konusu için stabil bir sistem ayarları düzenlemesi yapman çok daha doğru olacaktır diye düşünüyorum.
HDD:TOSHIBA MQ01ABF050Sistem özelliklerin nedir bu şekilde daha iyi yardımcı olabilirim.
desteklese bile güncelleme almayı bırakmış bir işletim sistemin de olan açıkları düşünmesi bile ürkütücü. güven vermiyoraynen bencede cünkü bircok oyun ve uygulama pardusu desteklememektedır
evet böyle büyük birriskte var bence tavsiye etmem arkadaşımadesteklese bile güncelleme almayı bırakmış bir işletim sistemin de olan açıkları düşünmesi bile ürkütücü. güven vermiyor
HDD:TOSHIBA MQ01ABF050
EKRAN KARTI:İntel HD Graphics 620 & Nvidia Geforce 920M (Laptop)
ANAKART:AsusTek COMPUTER INC. X541UJ
İŞLEMCİ:Intel(R) Core(TM) i5-7200U CPU
Windows 10
Pardus yerine windows 7 kullanmanı öneririmi,windows 7 aynı şekilde güncellemeleri artık almıyor dikkatli şekilde kullanmaya özen gösterirsen windows 7 tavsiye ediyorum.Arkadaşlar çok umutlanmıştım da bana gayet güzel geldi Google dan falan bir yerden gameloop indirip gül gibi oynarım diye düşünüyordum ama bir çok kişi güncelleme almıyor uygulamalar desteklemiyor falan demiş de uygulamalar neye göre destekliyor desteklemiyor onu anlamadım
Windows 7 battı artık steam bile açamicak artık ölsemde geçmem başka öneriniz var mı?Pardus yerine windows 7 kullanmanı öneririmi,windows 7 aynı şekilde güncellemeleri artık almıyor dikkatli şekilde kullanmaya özen gösterirsen windows 7 tavsiye ediyorum.
Oyun ağırlıklı kullanıyorum laptopuPardus yerine windows 7 kullanmanı öneririmi,windows 7 aynı şekilde güncellemeleri artık almıyor dikkatli şekilde kullanmaya özen gösterirsen windows 7 tavsiye ediyorum.
işletim sistemleri ve programlar birbiri ile paralel ilerler örneğin iphone da çalışan bir uygulama android bir işletim sistemin de çalışamaz çünkü yazılan program android işletim sistemi için geçerli değildir.Arkadaşlar çok umutlanmıştım da bana gayet güzel geldi Google dan falan bir yerden gameloop indirip gül gibi oynarım diye düşünüyordum ama bir çok kişi güncelleme almıyor uygulamalar desteklemiyor falan demiş de uygulamalar neye göre destekliyor desteklemiyor onu anlamadım
O halde custom sistemlere bakmanı öneririm AtlasOs.Windows 7 battı artık steam bile açamicak artık ölsemde geçmem başka öneriniz var mı?
Oyun ağırlıklı kullanıyorum laptopu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?