Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bazen diyorum ki ulan şu saçma oyun bile ne kadar süredir ayakta duruyor deli dehşet para kazanıyor bankadan hafifinden kredi patlatıp birine böyle bir oyun yaptırıp reklamı basıp bende mi girsem diyorum bu işe sonra amaaann boşver diyorum
Kankam paran varsa oynayacağın bir oyun, genelde reklamları whale dediğimiz oyuna para yatıran kişilerin birilerine hava atması lazım o yüzden düşük bütçeli veya para yatırmayan oyuncular için kullanıyorlar. Whale olan bir oyunu oynamak her zaman saçmadır. Adamın 1 saatte yaptığını sen 1 ayda yapıyorsan bir anlamıda yoktur zaten çoğu bırakıyor 1-2 ay sonra yüksek adamların halini görünce. Örnek oyunlar AFK Arena, İdle Heroes gibi.
günümüz sosyal medyası kanka malesef elden birşey gelmiyor insanlar artık monoton gibi olmaya başladı düz bakıyor herşeye ve herşeyi göründüğü gibi sanıyorlar