ne olabilir bu aralar hiç bişi yüklemedim format lazım mı kibaşka bir açıklaması yok yüksek ihtimalle virüs bulaşmış hiç oynamamana rağmen göstermesi normal değil PING.EXE olarak gösteriyor zaten
programı silmeyi denediğin zaman arka planda senin manuel olarak açmadığın bir program yoksa ve ona rağmen exe silinmiyorsa anti virüs programı yerine direkt format atne olabilir bu aralar hiç bişi yüklemedim format lazım mı ki
TCP/IP Ping Command buldum sileyim mi adı buprogramı silmeyi denediğin zaman arka planda senin manuel olarak açmadığın bir program yoksa ve ona rağmen exe silinmiyorsa anti virüs programı yerine direkt format at
sil eğer silemiyorsan io bit unlocker ile silmeyi deneTCP/IP Ping Command buldum sileyim mi adı bu
sil eğer silemiyorsan io bit unlocker ile silmeyi dene
oluşturma tarihine bakılırsa kötü bir yazılım gibi gözükmüyor şu linki incelemeni öneririm insanlar bunun hakkında tartışmışlarEkli dosyayı görüntüle 71354
microsoft diyor _
inceledim ama fortine ne alaka bi cogu vürüs degil diyoroluşturma tarihine bakılırsa kötü bir yazılım gibi gözükmüyor şu linki incelemeni öneririm insanlar bunun hakkında tartışmışlar
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
söylediğim gibi eğer senin için önemli bir dosya fotoğraf vb. şeyler yoksa format atmanı öneririm ne olur ne olmaz ortada net bir şey yokinceledim ama fortine ne alaka bi cogu vürüs degil diyor
1 gün once driver booster indirdim cracklı iTop vpn İtop screan indirim bence ondan gibi fotmat atıcam ama intetntim berbart fiber yapıldı yeni binaya daha bir etkisi olmadı 20 gb oyunu 6 saate indiriyorumsöylediğim gibi eğer senin için önemli bir dosya fotoğraf vb. şeyler yoksa format atmanı öneririm ne olur ne olmaz ortada net bir şey yok