malwere zararlı yazlılım degılmı nıye ıb.elık yapıonMALWare indir çok vüris çogalmış olabilir templeri temizle bazı bilgisayar trojen 200 çıkmış temizleme yap arada ondan siyah ekran mavi ekran kapanma oluyo yapmazsan sistem çöker söylüyim
format 2 gun once attımBi format at kendine gelir driverleri güncel tut.
driverleri indirdin mi ?arkadaslar duzelmemıs hala oyun atıyo donma oluyo
Post automatically merged:
format 2 gun once attım
hocam öyle değil de direkt tam ekran yapması gerekiyor diye biliyorum benDostum oyunu tam ekran oynuyorsan eğer, pencereli tam ekran olarak denermisin.Büyük ihtimalle düzelicektir sorunun.Windows bazen tam ekran optimizaysonu yaparken sorun çıkarıyor bazı oyunlarda.
Kanka zamanında 970mli monster laptobum vardı.Ozmn bende böyle bi sorunla karşılaşmıştım ve bu çözüm yolu direk riot desteğinden gelmişti.Denesin bi belki düzelir.hocam öyle değil de direkt tam ekran yapması gerekiyor diye biliyorum ben
evt am ctrl wındows shıft b yapınca duzelıyo ama tekrar oluyo (grafık kartı gıbı bıseyı reslıyo) demıs arkadasdriverleri indirdin mi ?
Çözdüysen ne mutlu kardo zaten elli ayrı öneride bulunulmuş birinden biri sorununu çözerdi.malwere zararlı yazlılım degılmı nıye ıb.elık yapıon
Post automatically merged:
ekran kartı drıver güncelleyip, çalıştırdan msconfıg yazıp gereksız seylerı kapattım sımdılık iyi gibi bida olursa yazarım sağolun arkadaşlar seviliyosunuz