pc donması

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
6 HİZMET YILI
Merhaba arkadaşlar benim pc format attığım halde hep donuyor sebebi nedir
Özellikler
>İ5-6200u 2.3Ghz
NVİDİA GeForce 920M 2GB
4GB DDR3L
500GB HDD

Onaylı Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
bilgisayar, laptop ise ve termal macununu uzun süre değiştirmediysen sitelerde gezerken bile sıcaklıktan donmalar yaşayabilirsin bende yaşamıştım kendin yapamıyorsan tanıdığın birine yaptırabilirsin

Uzman Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
bilgisayar, laptop ise ve termal macununu uzun süre değiştirmediysen sitelerde gezerken bile sıcaklıktan donmalar yaşayabilirsin bende yaşamıştım kendin yapamıyorsan tanıdığın birine yaptırabilirsin
her markanin her modelin degisim videosu var neredeyse internetten bakarak kendiside yapabilir okadar zor bisi degil aslinda

Banlı Üye
8 HİZMET YILI
arkadaşlar herkes birşey söylemiş ama nerede ne yaparken donuyor bu bilgisayar arkadaşımız da detaylı bir şekilde yazmalı ki yardım edelim. oyun oynarken mi donuyor ? hangi oyunu oynuyorsun? boştayken mi donuyor ? internette gezinirken mi donuyor ?

Üye
6 HİZMET YILI
Isı ile ilgili problem yaşıyor olabilirsin veya BIOS ayarlarında anormallik vardır geri kalanlar yazılımsal bence

Üye
6 HİZMET YILI
bunun birçok nedeni olabilir başta ram ekran kartı anakart işlemci test ede ede tek tek denemen lazım macunla bitmez o iş

THE OTTOMAN ORIGIN HACKERS
Seçkin Üye
Ödüller
4
9 HİZMET YILI
Termal Macun Değiştir HDD Yerine SSD Ye geç derim daha sağlıklı olur ve hızlanır

momoland[jooE]fanı
Süper Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
sistem test yazılımları var kontrol et
bide ne yaparken donuyor oyunda mı nerede

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
İlk önce işlemci olmak üzere fanların tozunu temızlemenızı öneririm düzelmezse aida64 ile bilgisayar sıcaklığınızı kontrol edin eğer ısınma oranı yüksekse termal macunla alakalıdır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...