PC KAPANIYOR YARDIM

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
10 HİZMET YILI
Arkadaşlar Oyun Oynarken Pc Ekranı Kararıyor Ve Kapanıyor Acil  Yardın. :exclamation: :exclamation:

White is destined to be dirty Black is to blame
Seçkin Üye
Ödüller
7
10 HİZMET YILI
Isındığı için kapanıyor olabılır veya fanların gerektiği kadar çalışmadığı için Kasayı temızlersen Sorunun çözülür diye düşünüyorum.

Ve eğer leptopsa tamırcıye goturup fanını tamır etmesını soyle veya altına soğutucu al.

Onaylı Üye
10 HİZMET YILI
wolteam önceden nerdensye 24 acık tutuyodum hicbir sorun yoktu bu yenilerde olamaya başladı..

ioz

^^
Kurucu
Ödüller
22
Sosyal
10 HİZMET YILI
PC den kaynaklı sorun ekran kapanmasını filan kapatin beklemeye alıyor olabilir ayrıca ısınmadan dolayında olabilir fan vb. Temizlemede fayda var

Uzman Üye
10 HİZMET YILI
Aynı Sorun Bendede Vardı Laptop ken fakat şuan kullanmıyor Hard Diskin Den Dolayı HardDiskini Çıkar Sakın Su Deydirme İçindeki Materyallar Şişer Çalışmaz.

Çıkar Harddiskini Sonra Kasanın İçini Aç Fan Kablosu 1 deyse 2 ye Tak Fan Usb Yerinde Sıkıntı Olabilir.HardDisk Takılıyken Sakın İçini Açma.Ve Olmazsa Pc Ni

Alırken Sana Yedek Fan Vermeleri Lazım Onu Tak.Format Atsan Dahi Geçmez Olmazsa Teknik Desteğe Ver İnternet Cafeciler Pahalıya Yapar Söyliyim.

Słyszę, słyszę letni powiew.
Kurucu
Ödüller
25
10 HİZMET YILI
TRUlkucuBey' Alıntı:
Aynı Sorun Bendede Vardı Laptop ken fakat şuan kullanmıyor Hard Diskin Den Dolayı HardDiskini Çıkar Sakın Su Deydirme İçindeki Materyallar Şişer Çalışmaz.

Çıkar Harddiskini Sonra Kasanın İçini Aç Fan Kablosu 1 deyse 2 ye Tak Fan Usb Yerinde Sıkıntı Olabilir.HardDisk Takılıyken Sakın İçini Açma.Ve Olmazsa Pc Ni

Alırken Sana Yedek Fan Vermeleri Lazım Onu Tak.Format Atsan Dahi Geçmez Olmazsa Teknik Desteğe Ver İnternet Cafeciler Pahalıya Yapar Söyliyim.

Niye yanlış bilgilendiriyorsun aptal herif ? harddiskiyle ne alakası var adamın allah aşkına. PC ısındığı için kapanıyor bu kadar basit.

Uzman Üye
10 HİZMET YILI
Nader11ndeu' Alıntı:
TRUlkucuBey' Alıntı:

Niye yanlış bilgilendiriyorsun aptal herif ? harddiskiyle ne alakası var adamın allah aşkına. PC ısındığı için kapanıyor bu kadar basit.

Aptal Herif Ayıp Oluyor Bilader.HardDisk Fazla Isınınca Pc Restart Atıyor Fanlarını Kontrol Etsin Dedim ?

Seçkin Üye
Ödüller
7
10 HİZMET YILI
Eğer ki bu durum sadece oyun oynarken oluyorsa; Termal macun bitmiş veya fanların tozlanmış olabilir.
Fakat oyun dışında aynı şekilde bilgisayar bir müddet süre sonra kapanıyorsa fanların içindeki chipler bozulmuştur.
Chipler bozulduysa herhangi bir bilgisayarcıya götür 80 TL den asagı bırakmazlar.

Onaylı Üye
10 HİZMET YILI
tamamdır macuna falan baktırdım sorun macun bitmiş ısınıyormu hepnize teşekürler.. konu kilit :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...