Üye
arkadaşlar x550vcx asus pc var elimde ssd takmayı dusunuyorum bu modele ssd takan arkadaş varmı cihaz bılıyorsunuzkı biraz sıkıntılı boşuna ücret ödemek istemıyorum bilgilendirirseniz iyi olur
Bu ssdyi kendi sistemimde(masaüstü) kullanıyorum. Memnunum öneririm. Bütçenize göre kapasite değişikliği yapabilirsiniz. Evo 860 da alabilirsiniz. İkisi de uzun süre sağlıklı çalışan ssdler.Toshiba TR200 25SAT3-480G tavsiyemdir işini görür. Herhangi bir bilgisayarcıya taktırabilrisin.
Ben SanDisk kullanıyorum çok memnun değilim. Eğer güzelse toshibaya geçebilirim.Bu ssdyi kendi sistemimde(masaüstü) kullanıyorum. Memnunum öneririm. Bütçenize göre kapasite değişikliği yapabilirsiniz. Evo 860 da alabilirsiniz. İkisi de uzun süre sağlıklı çalışan ssdler.
Toshiba TR200 25SAT3-480G tavsiyemdir işini görür. Herhangi bir bilgisayarcıya taktırabilrisin.
Sağlık durumu %99 2.5 ayın ardından. Hız olarak da hiçbir problemim yok. Gayet iyi geçebilirsiniz.Ben SanDisk kullanıyorum çok memnun değilim. Eğer güzelse toshibaya geçebilirim.