Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ne zaman sıkılacagın belli degil sistemin iyi bir sistemse satmanı tavsiye etmem. Çabucak hevesin geçebilir bende keman öyle olmuştu.Kur böyle artmaya devam ederse sattıgın fiyata geri alamaya bilirsin.
eğer çalmayı biliyorsan almak mantıklı ama hevesin varsa alma ben bilgisayarımı satıp elektro gitar almıştım hala druyor öyle .d müzik ensturamını öğrenmek ciddi bir azim istiyor
kanka kendini sanata yönlendirmek istiyorsan güzel bir seçenek benim evimde pianom var ve eğleniyorum ve kendi yaratılıcığını orataya da koyabilirsin bu sayede olur yani olmaz deme hele yaşın gençse miss
Bu sana bağlı dostum.Bizler hayatın üstünde yetki sahibi değiliz sadece bu forum aracılığı ile bir şeyler paylaşan bir topluluğuz.Eğer o piyanoyu çalmak istiyorsan sat o bilgisayarı ve o piyanoyu öğren.Hayat çok kısa ve öldüğün ana yaklaşınca keşkelerle dolu bir ömür değil,anılarla dolu bir hayata yaşa.Tek temennim bu senin adına.Kim bilir belki de yeni bir Fazıl Say olursun ya da Piyano Slasherr mı demeliydim
dostum eğer artık bilgisayar oynamak istemiyorsan ve piyano çalmayı seviyorsan veya bunun üzerinden geleceğini yönlendirmek istersen gayet mantıklı bir karar şahsen fikir sana kalmış eğer piyano seviyorsan bilgisayarı sevmiyorsan piyano almak senin için daha mantıklı olacaktır iyi günler dilerim <3