PC Satıp Piyano Almak

Piyano Alayım Mı ?

• Kullanılan toplam oy
    9
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
Piyano almak en mantıklısı, zaten işlerimizi telefon üzerinden de görebiliyoruz artık. PC sahibi olmak gerekmiyor.

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
Ne zaman sıkılacagın belli degil sistemin iyi bir sistemse satmanı tavsiye etmem. Çabucak hevesin geçebilir bende keman öyle olmuştu.Kur böyle artmaya devam ederse sattıgın fiyata geri alamaya bilirsin.

Süper Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Piyano ile ilgileniyorsan mantıklı olabilir

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
eğer çalmayı biliyorsan almak mantıklı ama hevesin varsa alma ben bilgisayarımı satıp elektro gitar almıştım hala druyor öyle .d müzik ensturamını öğrenmek ciddi bir azim istiyor

Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
piyanonun fiyatına bağlı,üstüne koycaksan para sat,müzikçi olacaksan

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
gerçekten müziği seviyorsan çok doğru karar

Üye
5 HİZMET YILI
ben bilgisayara bağlandığımı düşünüyorum eğer sende de öyle bir şey varsa satıp alırsan iyi olur senin için ve internet kafeye gidip arada oynarsın

Onaylı Üye
9 HİZMET YILI
kanka kendini sanata yönlendirmek istiyorsan güzel bir seçenek benim evimde pianom var ve eğleniyorum ve kendi yaratılıcığını orataya da koyabilirsin bu sayede olur yani olmaz deme hele yaşın gençse miss

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
pc bu dönemde çok işine yarar pc siz kalma

By Korkut
Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Bu sana bağlı dostum.Bizler hayatın üstünde yetki sahibi değiliz sadece bu forum aracılığı ile bir şeyler paylaşan bir topluluğuz.Eğer o piyanoyu çalmak istiyorsan sat o bilgisayarı ve o piyanoyu öğren.Hayat çok kısa ve öldüğün ana yaklaşınca keşkelerle dolu bir ömür değil,anılarla dolu bir hayata yaşa.Tek temennim bu senin adına.Kim bilir belki de yeni bir Fazıl Say olursun ya da Piyano Slasherr mı demeliydim :D

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Seninde dediğin gibi ikiside zevk alabilcegin seyler kendin seçmen gerekiyor bence piyanodan daha çok zevk alcaksan cok mantıklı

Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
al knk bence güzel fikir piyano severim tabi sana kalmış

Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
bilgisayarla işin yoksa eskisi gibi zevk almıyorsan piyano alabilirsin zevk alıcaksan

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Müzik güzel bir şey ama bilgisayarı satıp onu almak pek bu doğru bir karar olmaz

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
dostum eğer artık bilgisayar oynamak istemiyorsan ve piyano çalmayı seviyorsan veya bunun üzerinden geleceğini yönlendirmek istersen gayet mantıklı bir karar şahsen fikir sana kalmış eğer piyano seviyorsan bilgisayarı sevmiyorsan piyano almak senin için daha mantıklı olacaktır iyi günler dilerim <3

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...