Üye
PCHunter Programı İle Bypass Yapmaya Çalıştığım Zaman Kernel Module Kısmına Tıkladığımda Bilgisayar Donuyor Ve Mavi Ekran Veriyor Lütfen Yardım Edin
Lütfen Nasıl Yapacığımı Anlatırmısınız?Merhaba,
WAN adresini 0 olarak değiştirip dener misiniz
pchunteri normal olarak mı sileceğim yoksa denetim masasından mıPCHunteri Sil, ardından yeniden başlat. Tekrar yükle ama bu sefer adını değiştir rastgele bir şey yazabilirsin. Bir kere yönetici olarak çalıştır ve kapat, ardından tekrar yeniden başlat
PCHunter kurulumlu olarak mı?pchunteri normal olarak mı sileceğim yoksa denetim masasından mı
hayır kurulumlu değildi ama sanırım kurulumlu olanlarıda varPCHunter kurulumlu olarak mı?
Öyleyse yanlış birşey yüklemiş olabilirsin WKE'nin kendi sitesinden Exe olarak indirmelisin. Kurulum varsa kurulumu kaldır iyice temizle sonra exeyi sil.
siz bu sorunu yaşadınız mı?PCHunter kurulumlu olarak mı?
Öyleyse yanlış birşey yüklemiş olabilirsin WKE'nin kendi sitesinden Exe olarak indirmelisin. Kurulum varsa kurulumu kaldır iyice temizle sonra exeyi sil.
Bu sorunu ben değil ama bir arkadaşım yaşadı ekran paylaştı ve yardımcı oldum. Yaptıklarımı sizde uyguluyorum.hayır kurulumlu değildi ama sanırım kurulumlu olanlarıda var
Post automatically merged:
siz bu sorunu yaşadınız mı?
indirdiğiniz pchunter linkini bana biryerden ulaşıp atarmısınız? birde WKE demişsiniz onun ne olduğunu bilmiyorum exeyi sildim (32 ve 64) indireceğim yeri bekliyorumBu sorunu ben değil ama bir arkadaşım yaşadı ekran paylaştı ve yardımcı oldum. Yaptıklarımı sizde uyguluyorum.
unload etmeyi bırak unload edeceğim kernel module girmeiyorumunload ettıgın drıver güvenlikli olabilir.
hocam şeylerinizi yiyeyim dersem banlanırmıyım ?Bu sorunu ben değil ama bir arkadaşım yaşadı ekran paylaştı ve yardımcı oldum. Yaptıklarımı sizde uyguluyorum.
Anladım ben anladım. Yardımcı olduysam ne mutlu banahocam şeylerinizi yiyeyim dersem banlanırmıyım ?![]()