Dostum bilgisayarının özelliklerini açık bir şekilde yazarsan daha net bir şekilde yardımcı olabileceğimi düşünüyorum donanim arşivinin birsürü kasası var
ekran kartı gunceldır bıldırım gelıyo zaten guncelleme gelınceekran kartları eski driver güncelleyin sonra tekrar denebilirmisin?
bu gibi problem olduğu eski driver yükledim sorunu çözüldüm. Intel Graphics HD 4400.
NOT: Arkadaşları bu sorunu çözerse için like at.
evet fotolara bakarsanız anlarsınız ztn pubg varBuglar genellikle internet kaynaklıdır online oyunlar mı oyunuyorsun?
Bu arada Ping kaç?ekran kartı gunceldır bıldırım gelıyo zaten guncelleme gelınce
Post automatically merged:
evet fotolara bakarsanız anlarsınız ztn pubg var![]()
normal asırı yuksek olmadı hiçBu arada Ping kaç?
Dediğim gibi ani internet hız değişiminden kaynaklıyor modemi açıp kapat düzelir büyük ihtimallenormal asırı yuksek olmadı hiç
arada yapıyor garantısı devam ediyor yollıcaktım ekran kartından şüpeleniyorumDediğim gibi ani internet hız değişiminden kaynaklıyor modemi açıp kapat düzelir büyük ihtimalle
bu 3 ay ıcınde olmaya başladıDediğim gibi ani internet hız değişiminden kaynaklıyor modemi açıp kapat düzelir büyük ihtimalle
Ekran kartında olabilir o sırada donmada oluyorsa ekran kartı diyebilirzarada yapıyor garantısı devam ediyor yollıcaktım ekran kartından şüpeleniyorum
Ekran kartını garantiye gönder eğer düzelirse sorun bu fakat hâlâ aynı ise muhtemelen internet sürücüsünde problem olabilirdonma hiç olmuyor butun oyunlarda bole buglar oluyo işte
tamam sagolunEkran kartını garantiye gönder eğer düzelirse sorun bu fakat hâlâ aynı ise muhtemelen internet sürücüsünde problem olabilir