Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Evet, dolandırıldınız; hem de üzerine paranızı vererek dolandırıldınız. 1. sebebi, dünyanın en kötü script'ini almış olmanız. toir kendisi "pentasharp" diye değiştirilerek satılıyor. 2. sebebi ise aldığınız yerin zaten dolandırıcı bir yer olması. toir'i cr4ck’leyip ürünleri kendilerininmiş gibi yıllardır satıyorlar. Oradan kimseden yardım alamazsınız. Bu da size bir ders olsun diyelim. Bundan sonra script almadan önce burada konu açın, bilen kişiler size yardımcı olacaktır. Bu forum bunun için var zaten, yardım etmek için. Size tekrar geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum ve iyi forumlar diliyorum, hocam.
ben daha önce kullandım ancak berbat ötesiydi. asla verim alamadım 2. maça bile girmemiştim. destek durumlarını bilmiyorum. eskiden günlük free key veriyorlardı discord üzerinden. ben girdiği zaman muhattap bulabilmiştim.