Seçkin Üye
ya akşam akşam qewşlkghldeşfkrahjgaeşkdVefat eden birisi dirilir mi? Bunun cevabını biliyorsanız, sorunuzun da cevabını bilirsiniz.
ilk ceza perma yedim hemde tek oyundaki 3 cümleden sadeceVefat eden birisi dirilir mi? Bunun cevabını biliyorsanız, sorunuzun da cevabını bilirsiniz.
Hayır, ve tekrardan söylüyorum, hayır.ilk ceza perma yedim hemde tek oyundaki 3 cümleden sadeceoyundaki ceza sebebi olan herşeyi tek oyunda yapsan tüm küfürleri tehditleri etsen ne yaparsan yap tek oyunda perma yememen lazım.yan hesapta o ban yememe sebep olan cümleleri 5 maç yazdım her maç küfür ve tehdit ettim ve bilerek feedledim ban yemedim oyundakilere reportlayın dememe rağmen.. ama bi baktım tebrik edip anahtar bile yollamışlar diğer bir yan hesaptada tekrar denemiştim 4 maç trolledim 3000 küfür tehdit etmişimdir ama zar zor ala ala 14 gün ceza aldım sadece. ama ana hesabım sadece 3 cümleden ban yedi . yani haksız yere perma yedigim ap açık ortada. açılma ihtimali yokmu? sırf yasuo mainim diye ağır ceza aldığımı düşünüyorum açıkçası. hesabımda 2m yasuo vardı heralde bir rioter 2m yasuo görünce kıl oldu garezine gitti perma atmak istedi haksız yere, adam en ufak bi sebepten herkese perma atar kimseyede hesap vermez ban atma yetkisi var sonuçta. adam sadece jungle farkı yazdığın için bile perma atar. kimseyede hesap vermez. istediğin kadar haklı ol. çok saçma
kısaca söylemek istedigim: haksız yere perma yiyen hesabın banı açılabilirmi?
İsa zamanında oluyormuşVefat eden birisi dirilir mi? Bunun cevabını biliyorsanız, sorunuzun da cevabını bilirsiniz.
benim bi tane premin rioter tandığı var adama mağdur olduğumuzu söyledik. ama adam sadece şunu diyor: Perma banlar asla açılmaz.Perma banlar açılmaz diye bir durum yok. Sadece mağdur olduğunu ispatlaman gerekiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?