- Yasaklandı
KATARİNA
Banlı Üye
arkadaşlar bilgisayarıma .pezi virüsü bulaşmış bazı uygulamaların simgesi gözükmüyor böyle bir durum başına gelen oldumu olduysa nasıl halletti yardım edin lütfen
.lnk'lar gözükmüyordur Wise 1st aid kit indir.arkadaşlar bilgisayarıma .pezi virüsü bulaşmış bazı uygulamaların simgesi gözükmüyor böyle bir durum başına gelen oldumu olduysa nasıl halletti yardım edin lütfen
loaris trojan remover,malwarebytes işi çözebilirsin..lnk'lar gözükmüyordur Wise 1st aid kit indir.
kardeş yorum kasma burda önemli bir durum var her işe format felan soruyu okusana ?biz bilmiormuz format atmayıbilgisayara format at bence kardeşim uraşma
Büyük ihtimal hileyi indirdin baska scrpit hilesi bende de oldu şuan silmeye çalışıyorum spyhunter ile , 60 tane virüs bulduarkadaşlar bilgisayarıma .pezi virüsü bulaşmış bazı uygulamaların simgesi gözükmüyor böyle bir durum başına gelen oldumu olduysa nasıl halletti yardım edin lütfen
ya nasıl her şeye format diyebiliyorsunuz yaonemli birsey yoksa formatla gitsin
kaspersky indirip kullanmayı dene ben memnunum bu programdanarkadaşlar bilgisayarıma .pezi virüsü bulaşmış bazı uygulamaların simgesi gözükmüyor böyle bir durum başına gelen oldumu olduysa nasıl halletti yardım edin lütfen
Dostum en iyisi format atıp pc ye deepfreeze kurmak tertemizarkadaşlar bilgisayarıma .pezi virüsü bulaşmış bazı uygulamaların simgesi gözükmüyor böyle bir durum başına gelen oldumu olduysa nasıl halletti yardım edin lütfen
kardeş yorum kasma burda önemli bir durum var her işe format felan soruyu okusana ?biz bilmiormuz format atmayı
evet broBahsettiğin virüs dosyalarını encrypt ettimi yani resimlerdir videolardır .pezi ye dönüştü mü ?
aynen ha başımıza ne geldiBüyük ihtimal hileyi indirdin baska scrpit hilesi bende de oldu şuan silmeye çalışıyorum spyhunter ile , 60 tane virüs buldu
aynen böle oluor yardım etevet bro
aynen öle yardım et yavBahsettiğin virüs dosyalarını encrypt ettimi yani resimlerdir videolardır .pezi ye dönüştü mü ?