Çözüldü Photoshop Cs6 kapanma hatası

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
Öncelikle Merhabalar, Yıllardır photoshop c6 kullanıyorum hiç sıkıntı yaşamadım. 1 haftadır yazı yazmaya çalıştığımda kendi kendini kapatıyor.

Çözüm
Diğer uygulamalarda yazı yazınca bir sorun var mı?Eğer yoksa ve Photoshop programının orjinal değilse internetten başka bir ***** indir crackte olmuyorsa ve program orjinal ise programı silip yüklemek en temiz çözüm olucaktır.
Süper Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Diğer uygulamalarda yazı yazınca bir sorun var mı?Eğer yoksa ve Photoshop programının orjinal değilse internetten başka bir ***** indir crackte olmuyorsa ve program orjinal ise programı silip yüklemek en temiz çözüm olucaktır.

Çözüm
Griffin Premium
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
Reis yenilerde font yüklediysen yazı yazmaya çalışırken o font sıkıntı çıkarıyor olabilir. Eğer bu şekilde bir şey değilse programı ingilizce mi türkçe mi kullanıyorsun onu yazabilir misin

Son düzenleme:
Onaylı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
@Crystal kanka bazı forumlarda fontun fazla olması sıkıntı çıkarabilir diye okudum bir ton font sildim, Türkçe kullanıyorum.

Griffin Premium
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
@Crystal kanka bazı forumlarda fontun fazla olması sıkıntı çıkarabilir diye okudum bir ton font sildim, Türkçe kullanıyorum.
Yenilerde eklediğin yeni fontlar da sorun çıkarabilir öyle bir font varsa silebilirsin. Olmadı dersen photoshop içerisinden Düzen -> Tercihler -> Metin.. yolunu takip ederek tikleri kaldırdıktan sonra programı yeniden başlatıp dene kardeşim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...