Photoshop için Bilgi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
9 HİZMET YILI
[font=tahoma, verdana, geneva, lucida,]Öncelikle Herkese Selamünaleyküm.
Bu farkedildi ve farkedilmeye devam ediliyor ki Memory Hackers Grafik Tasarım'a çok yatkın olan ve hevesi çok olan arkadaşlarımız var.
Ama Maalesef bazı Arkadaşlarımız bu Grup dışına çıkabiliyor.O da şöyle oluyor ki Ben Başarısızım kanısına varılıyor.
Hayır Dostlar siz Başarısız Değilsiniz.Kimse bu Zamana kadar Başarısız olmadı.
Her zaman şu sözü hatırlayın : ''Başarısız insan yoktur pes eden insan vardır''.
[/FONT]

[font=tahoma, verdana, geneva, lucida,]Şimdi Gelelim o Zaman ''Başarılı bir Photoshop Çalışması için Gerekenler''e
Başarılı bir Photoshop Çalışması için Gerekenler öncelikle Mantık ve Hayalgücüdür.[/FONT]

[font=tahoma, verdana, geneva, lucida,]Eğer bir Tasarım Yapacaksınız Her zaman Mantığınızı ve Hayalgücünüzü Kullanın.Eğer ben Bu işte iyi değilim diyorsanız Grafik Tasarımdan vazgeçebilirsiniz.Çünkü Herşeyin yolu Akıl'dan Gidiyor.Siz hiç düşünmeden,hayal etmeden resim yapan birini gördünüz mü ? Gördüyseniz zaten o resim değil karalanmış bir kağıttır.[/FONT]

[font=tahoma, verdana, geneva, lucida,]1.Adımımızı Tamamladık.''MANTIK''
Şimdi Geçelim 2.Adıma[/FONT]

[font=tahoma, verdana, geneva, lucida,]2.Adım Doğru Malzeme ve Materyalleri bulmak.
Bu çok Önemli bir Detaydır.Çünkü Doğru Malzeme kullanıldığında ortaya Daha Başarılı bir Çalışma Çıkar.Ve yaptığınız Çalışmadan çok Emin olursunuz.
Örneğin Arkaplanı Gökyüzü olan Bir Görsele Yazı Yazdınız.Ancak sadece Yazısız olmaz.
O Yazının Altına Uçan Balonlar koyabilirsiniz.Veya Hoşnut eden Kuş veya Kuşlar 
smile.gif

2'si arasında bir seçim yapamadınız mı ? O Zaman ikisini de Kullanın.Kuşlar Üstte,Balonlar ise Zemine Biraz Daha Yakın Bir Yerde.Hayal Edebildiniz Değil mi ? Belki şu anda Doğru Malzeme ile ne Alakası var diyeceksiniz.Aksine çok alakası var.Çünkü Gökyüzünde Balon ve Kuş olduğunu Seçmek Akıllı ve Doğru bir Seçimdir.Sonuçta Gökyüzüne bir Araba koyamazsınız veya bir Tren veyahut bir Telefon 
smile.gif
[/FONT]

[font=tahoma, verdana, geneva, lucida,]Doğru Malzeme ve Materyal bu Yüzden çok Önemlidir.[/FONT]

[font=tahoma, verdana, geneva, lucida,]Şimdi Geçelim 3.ve Son Adıma...
3.ve Son adım İse ''Asla Pes Etmemek,Uğraşmak''[/FONT]

[font=tahoma, verdana, geneva, lucida,]Olmadı.Bir Daha Yap ve bir daha ve bir daha...Yine olmadı ama sonuçta Uğraş,Çaba Sarfet.Çünkü Çaba Sarfederseniz Her Zaman Başarılı Bir Çalışma Ortaya Çıkar.Çalışma Ne Kadar Güzel Gözükürse Gözüksün o Çalışmada bir Emek olduğunu Tasarımcının Hissetmesi Lazım.Özetlemek Gerekirse Bir Çalışmada Güzellikten çok Emeğin olduğunu Hissetmektir...[/FONT]

[font=tahoma, verdana, geneva, lucida,]Ve şunu Eklemek İstiyorum.
Belki Bir çoğunuz Benim Çalışmamı görüyor ve Belki de Bazılarınız Beni Takip Ediyordur.Ben de çok İyi Çalışmalar Yaptığımı Söyleyemem.İşte Bir Altın Kural'da Burada.Çünkü Her Çalışmanızın Yetersiz Olduğunu Düşünün ve Daha iyi Bir Çalışma yönlenin.Bu Sayede hem Kendinizi Geliştirecek hem Hevesinizi bir Tutam daha Arttıracaksınız...
[/FONT]

Bilgi cesaret verir, cehalet küstahlık. (Terry)
Süper Üye
9 HİZMET YILI
Smoke Weed Everyday -_-

Yararlı konu olmuş,teşekkürler :)

Süper Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
çok fazla renk kullanman iyi olmamış konunda

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...