Photoshopa başlamak istiyorum yardım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Photoshopa başlamak istiyorum veya Nereden öğrenebilirim ? Ve Nası para kazanabilirim Hedefim bundan para kazanmak @Crystal

Seçkin Üye
8 HİZMET YILI
Youtubede başlangıç videoları var ilk başta 2 resimi birleştirmeyi öğren süper silgi ile internetten bulursun zaten
bide konuya öyle bir hızla geldimki zoomdan hızlıydım :d

HackIstanbul 2019 Preselection Writeup Members
Seçkin Üye
8 HİZMET YILI
İlk başta bazı grafik tasarım uygulamarını c4rackleyip internetten başlangıç için veidoları izleyip kendini yavaştan geliştirebilirsin tabi küçük bir zaman diliminde istiyorsan gündelik fazla çalışman gerek teşekkürler .

Ultra Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
Öncelikle youtubedan Tutorial(Ders) videoları izle kendini geliştiri.Sonra profesyonel tasarımlar yapmaya başlarsan bundan internetten satış yapabilirsin istersen

Süper Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
Dostum bu işin ekmeğini yemek için çok çalışmalısın firmalara rapçilere şarkıcılara tasarım yapmak falan kolay şeyler değil başlarda zorlanabilirsin pes etmeden devam et.
Başlamak için ilk adımı atarsan gerisi gelir
Playlist bul youtubedan ayrı ayrı izleme
Afgan Rasulov Önerimdir.

AMATÖR TASARIMCI
Süper Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
ben uzun bir süre youtubed yayın yapan bir arkadaşa 200tl karşısında ytapmıştım nasıl gelişitrsin söliyim hydra artz gibi kanallardan afgan rasulov gibi kanallardan izleyip öğrenerek bir sıkıntı olursada özelden ytazarsın

Griffin Premium
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
Bu işten para kazanmak istiyorsan okuyup kendi ofisini açabilirsin gerçekten inanamayacağın kadar para kazanırsın. İkinci seçenek olarak internet üzerinden "Freelancer" olarak tasarım yapıp satabilirsin fakat öyle kolay alıcı bulamıyorsun maalesef. Bunun için de bazı siteler var bu sitelerde logo, kartvizit, broşür tasarım yarışmaları yapılıyor. Kendini gerçekten biraz geliştirip bu yarışmalara katılarak para kazanabilirsin. Fakat sana en büyük tavsiyem bir an önce photoshopu bırakıp illustrator programını öğrenmeye çalışman. Çünkü bu yarışmaları kazandıktan sonra adamlara vektör tabanlı dosyaları yollaman lazım. Maalesef photoshop vektör değil piksel tabanlı bir program

Son düzenleme:
Banlı Üye
7 HİZMET YILI
Bu İşi Yapma Olayını @Crystal Anlatmış. Bende Sana Para Kazanma Olayını Anlatayım.
Bu PhotoShop İşinin Ufak Lisanslı Kısa Süreli Reklam Senaryolarından Farksızdır.
Ve Bu Ufak Tefek Lisanslarda 1 Proje Çalışmanda 600 - 700 TL Civarı Para Kazanmana Yardımcı Olur. Bu Ufak Lisans Dediğimiz Olay'ın Lisans İle Arasında Dağlar Kadar Fark Var. Lisans Bile Denemezde Neyse Bu Lisanslarda 500 TL 'YE Satılmakta Şuan. Google'da 200-350 TL Para Verip Google'nin İşlettiği Tüm Sitelere Reklam'ını Verebilirsin İş Adamları Çoktur İllaki Arayan Olur
1 Poster Bile Yapsan Ufak Lisans Sayesinde Bir Adwors Paranın Fazlası Çıkıyor :) Hadi Kolay Gele.

Efsane Üye
7 HİZMET YILI
İnternetten Dersleri İzle Biraz Sonra Sayfada İstek Üzerine Yap Cevaplar Geri Dönüşler Nasıl Bak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...