Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
bazı kanallarda ücretli dersleri bedavaya veren arşivler var isteyenler beğensin mesajdan link atarım photoshop arivi hack arşivi programlama arşivi zamanında meraktan indirmiştim..
bence adobe illustrator üzerine yoğunlaş. daha kaliteli ve pixellerden arındırılmış çözünürlükte çıktılar veren bi program. 2 sinde de aynı özellikler mevcut ama illustrator da fazlası var. pratik işler için photoshop kullanırsın. detaylı işler için illustrator. çok gelişmek istiyosan adobenin kendi dökümanları var internet üzerinde onlara göz atabilirsin veya zaten ilgili konuyu youtube a arattığın zaman direk karşına çıkıyor nasıl yapabileceğin
aynı YouTube veya google bakmak, 6 ay önce ben anlaşmazlık tarafından bir ders bulundu, öğretmen ekran satın aldı ve biz öğreniyorduk, iyi bir şey o bilgisayarda ne yaptığını bize rehberlik çünkü birçok onun dilini konuşmadı çünkü o zaman şanslıysanız orada ücretsiz birçok ders olabilir
Ben internette arama yapmanızı öneririz, geçen ay ben anlaşmazlık tarafından bir sınıf bir teklif bulundu, sosyal ağlarda genellikle zaman zaman ücretsiz dersler görünür ve YouTube'da gördüklerinitamamlayabilirsiniz, diğer sayfalarda size her şeyi öğretmek bazı çok eksiksiz kılavuzları vardır, farklı vuruş ve düzenleme filtreleri için filtreler düzenleme için maskeleri kullanın , grafik, mat boyama