Photoshop'ta kendimi nasıl geliştirebilirim?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
9 HİZMET YILI
Kendimi geliştirmek istiyorum youtube video izleme dışında Önerisi olan varmı

Üye
6 HİZMET YILI
bazı kanallarda ücretli dersleri bedavaya veren arşivler var isteyenler beğensin mesajdan link atarım photoshop arivi hack arşivi programlama arşivi zamanında meraktan indirmiştim..

Uzman Üye
5 HİZMET YILI
Discortta ve instagramda güvenilir sayfalar var orlardan online ders alabilirsin.

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
youtubede emirhan hocanın derslerini dinle orda ücretsiz

MURAT GÖĞEBAKAN VURGUNUM
Uzman Üye
10 HİZMET YILI
udemy'de bazen kampanyalı 30 derslik bedava oluyor takip et, ben yt üzerinden öğrendim ama kaç sene oldu bilmiyorum

Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
bence adobe illustrator üzerine yoğunlaş. daha kaliteli ve pixellerden arındırılmış çözünürlükte çıktılar veren bi program. 2 sinde de aynı özellikler mevcut ama illustrator da fazlası var. pratik işler için photoshop kullanırsın. detaylı işler için illustrator. çok gelişmek istiyosan adobenin kendi dökümanları var internet üzerinde onlara göz atabilirsin veya zaten ilgili konuyu youtube a arattığın zaman direk karşına çıkıyor nasıl yapabileceğin

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Online kursları var ama bence youtbedan daha iyi öğrenebilirsin

Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Ya kurslara para vermek istemiyorsan en kolay öğrenebileceğin yer youtube ben youtubeden öğrendim photoshopu

Arsenic in uşağı
Seçkin Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Ne yapmana bağlı mesela logo tasarlamak istiyorsun youtube yoluyla bul ve degrade paketleri ile görünümü güzelleştirebilirsin

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
aynı YouTube veya google bakmak, 6 ay önce ben anlaşmazlık tarafından bir ders bulundu, öğretmen ekran satın aldı ve biz öğreniyorduk, iyi bir şey o bilgisayarda ne yaptığını bize rehberlik çünkü birçok onun dilini konuşmadı çünkü o zaman şanslıysanız orada ücretsiz birçok ders olabilir

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Ben internette arama yapmanızı öneririz, geçen ay ben anlaşmazlık tarafından bir sınıf bir teklif bulundu, sosyal ağlarda genellikle zaman zaman ücretsiz dersler görünür ve YouTube'da gördüklerinitamamlayabilirsiniz, diğer sayfalarda size her şeyi öğretmek bazı çok eksiksiz kılavuzları vardır, farklı vuruş ve düzenleme filtreleri için filtreler düzenleme için maskeleri kullanın , grafik, mat boyama

Donator
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
hiçbir şey üniversiteden daha iyi değildir çünkü bir sorumluluğun var

Несмотря на предателей, я все еще стою.
Co - Admin
Ödüller
21
8 HİZMET YILI
Udemy kursu alabilirsiniz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...