Ping Düşürme

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
4 HİZMET YILI
internet bağlantım iyi 35 mbps download 6 da upload alıyorum oyunlarıda 32 31 30 ping arası geziyor ama mesela bunu 16 20 fln yapabilir miyiz valorant ın oyun sunucularına uzağım bunu bu şekilde düşürebilir miyiz

Onaylı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Arkada Çalışan Gereksiz Uygulamalardan Kapatabildiğin kadar kapatabilirsin Gizli simgeleri Göster Tuşuna basarak
30 pingi dahada düşürebilirsin bu şekilde
ben 120 den aşşağı görmüyorum

Üye
4 HİZMET YILI
Başlat yerine CMD Yazıp Açılan bu pencereye ilk olarak, “netsh int ip reset resetlog.txt” yazıp enter tuşuna basıyoruz. Ardından “ipconfig/flushdns” yazıp tekrar enter tuşuna basıyoruz. Komut isteminde bu işlemi de tamamladıktan sonra “netsh winsock reset” yazıp yine enter tuşuna basıyoruz. ping düşer fayda edermi bilmiyorum ama ben deniyorum sürekli yapıyorum biraz olsun fark yaratıyor

DJ DİKKAT 63
Banlı Üye
5 HİZMET YILI
usta windows update yi durdurursan biraz daha hızlanır internetin ama zaten gerek yok iyi internetin fazla kurcalama 30 iken 200 300 olur haberin olsun bide benim internete bak
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

* xάήάx *
Süper Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
zaten vdsl ve kablo kullanıyorum sadece sunucular bana uzakken o kadar düşük bir ping i bir programla vs. alabilir miyim diye düşündüm

Bazı arka plan uygulamalarından kesen uygulama mevcuttu ancak hatırlamıyorum. Bence sen DNS Benchmark ile hızına göre olan bir dns seç. Bir dene eğer işe yaramaz ise müşteri hizmetlerini arayarak yeni bir yapılandırma istediğini belirt, hızından memnun olmadığını ifade et. Onlar uzaktan zaten bazı kontrollerini yapıyorlar. Bunun dışında Wi-Fi olarak bağlanan kişi ve kişiler mevcut ise onların da indirme ve gezinme hızlarını, Wi-Fi'yi o kişilere belirli saatlerde kullanma gibi ayarlarını modem arayüzüne girerek gerçekleştire bilirsin. İnternette bunlar hakkında bir çok makale ve görsel mevcuttur. İyi forumlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...