Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Fibernet kullanicisiyim 15-20mb internet hızı fakat 1mb de upload falan var fakat pingim 140 gösteriyor ve lol de sabit 60 ping Tr de çözümü nedir bilen varmı
Zamanında aynı şeyi çok yaşadım ufak bi araştırma yap hkey local machineden birkaç şey değiştirmen gerekiyor youtubede buna dair birkaç video var uygularsan yardımcı olur bana gerçekten büyük bi etkisi olmuştu
beyler ben de ttnet kullanıyorum kablolu normal saatlerde sıkıntı olmuyor gece 3ten sonra bi kişi bile internete girse 1000lere cıkıyor nededini bilen var mı
Kardeşim eğer kablosuz bağlanıyorsan kablosuz bağlantı hızları anlık düşüşler yaşayabiliyor wifiye giren çıkana göre. Eğer kabloluysa güncelleştirme yapıyor olabilir oto güncelleştirmeyi iptal et. Öyle bi durumda yoksa müşteri hizmetlerini ara güncelle internetini oda çözüm olmadıysa arıza kaydını oluştur gelsin baksınlar.
Interneti kablo ile baglamani oneririm. Bide zaten hic bir internet gosterilen ile ayni degil. Mesela benimki 48mb indirme olarak gosteriyo ama 7mb ile indiriyo. Cok sacma bir olay.
o hız ile o pingi alman hiç normal değil ilk olarak wifi kapatıp test yap oyunda ikinci olarak kablosuz bağlanıyorsan kesinlikle kabloyla bağlan üçüncü olarak laptop kullanıyorsan laptop şarjdayken dene