Ben söylediğimin arkasındayım bir kaçgün sonra güncellerim diğer test sonuçlarıda çıksınDostum işlemcileri sadece oyun testi yaparak piyasanın en güçlü işlemcisi diyemezsin onlarca yapılacak testler var onları yaptıktan sonra tekrar konuyu düzelt bence.
Render testi güvendiğim kaynaklara gelmedi henüz ama ryzena çok yakın olduğu hatta 7zipte falan öne geçtiği söyleniyorÖyle bir işlemci bende olsa havalara uçardım herhalde buralarda olmazdım... Güzel işlemci ama yukarıda arkadaşın dediği gibi sadece oyun testi yaparak olmaz, Render testi ve buna benzer testler yapılmadan saçma olur.
Öyle diyorsan eğer beklemedeyiz güncel olarak takipte kalacağım.Render testi güvendiğim kaynaklara gelmedi henüz ama ryzena çok yakın olduğu hatta 7zipte falan öne geçtiği söyleniyor
Kasımda ryzen 9 3950x de geliyorÖyle diyorsan eğer beklemedeyiz güncel olarak takipte kalacağım.
Ortalık karışacak diyorsun yani xd vaziyet alıyorum.Kasımda ryzen 9 3950x de geliyor
Desteklemek için diğer donanımları ne yapacaksın ?Öyle bir işlemci bende olsa havalara uçardım herhalde buralarda olmazdım... Güzel işlemci ama yukarıda arkadaşın dediği gibi sadece oyun testi yaparak olmaz, Render testi ve buna benzer testler yapılmadan saçma olur.