| Kategori | : | TV |
| Japonca | : | プランダラ |
| Anime Türü | : |
Bağlantıları görmek için lütfen
Giriş Yap
Giriş Yap
Giriş Yap
Giriş Yap
|
| Bölüm Sayısı | : | 21 / ? |
| Başlama Tarihi | : | 09 Ocak
Giriş Yap
, Perşembe |
| Yayın Günü | : | Perşembe, Saat : 00:00 (TSi) |
| Stüdyo | : |
Giriş Yap
|
| Özet; |
| "Rakamlar" ile yönetilen kıyamet sonrası bir dünyada her insanın kimliği ve yaşamları "sayı" ile özdeşmiştir. Adım sayısı ya da kendilerine edilen iltifatlarla belirlenen bu sayı sıfıra düştüğünde yaşamlarını boşluğa sürükleyecektir.nnAlcian takviminin 305 yılında Hina, Sayı'sı sıfıra inmiş annesinden Efsanevi Kırmızı Baron'u aramak için bir görevi devralır. Macerasında, aşırı düşük bir Sayı'ya sahip olduğu için dejenere olarak bilinen, kimliğini gizlemeye çalışan yarı maskeli bir kılıç ustası olan Licht ile karşılaşır. |
Kapak Fotoğrafı=
Anime ile ilgili yorumum=
Öncelikle animeye "çöp, zaman kaybı" vs diyenleri duymazliktan gelin. Görsellik olarak gayet tadinda ve yerinde işlenmiş. Çizimler güzel, K project te ki görsellik aklıma geldi savaş sıralarında, çizim ve görsellik konusunda takıntılarınız varsa eğer bu konuda sizi tatmin edebilecek bir anime. Müzik seçimlerine gelirsek fena sayılmaz, savaş sırasında giren müzikler çok daha özenle seçilebilirmiş. Ana karakter boost aldığında, sizinde onunla beraber yükselmeniz gerekiyor fakat müzik seçimlerinde başarısız oldukları için her boost aldığı zaman bunu yaşayamıyorsunuz. Hikaye işleyişine gelicek olursak başlarda biraz yavaş, hatta gereksiz sahneler de yok değil bu yüzden sıkılmış olabilirsiniz ki ben hiç sıkılmadım, hatta araya serpilen ufak ufak komediler hoşuma bile gitti. "Kimetsu no Yaiba" daki gibi saçma ve insanı soğutucak türden çocukça bir komedisi de yok. O yüzden eğer sıkıldıysanız biraz daha şans verin ve izlemeye devam edin pişman olmayacaksınız. Ana karakter de meliodas havası var, eğer meliodası seviyorsanız bu karakteri de seveceksiniz. Zaman zaman dövüş sıralarında istenen enerjiyi yakalayamamış, bu yüzden bazen dövüş sahnelerinde tatmin olamayabilirsiniz. "Zaman zaman" diyorum altını çizerek. Eksikleri var evet ama kesinlikle çöp bir anime değil.
Görsellik = 8/10
Müzik = 7/10
Hikaye = 8/10
Genel = 7.6/10