Prime değilseniz ve karşınıza hile geliyorsa çözümü burada

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
YouTube: Konix
Onaylı Üye
6 HİZMET YILI

Bildiğiniz üzere prime olmayan hesaplarda oynamak çok zor. Peki karşımıza hile gelme olasılığını nasıl düşürürüz?
1. Takım kurun: Takım kurmak hem taktiksel açıdan hemde Rekabetçi atarken random olarak gelenlerin sizi trollemesinden iyidir.

2. Steam Hesabınızı iyileştirin: Steam hesabınız boş kalmasın. Popüler Gruplara katılın. Gruplarda konuşun. İnsanları sizi arkadaş eklemeye teşvik edin. Ne kadar arkadaşınız olursa Steam profiliniz o kadar güzel olur.

3. CS:GO da Saat kasın: Boş zamanlarınızda CS:GO yu arkaplanda çalıştırın ve ya bildiğiniz saat kasma sitesi, program varsa onunla yapın.

4. Discord sunucularından Prime ve ya rütbesi sizden yüksek olan arkadaş bulun: Biliyorum Prime olayı biraz zor ama yapabilirsiniz.

5. Oyunda karşı takımda hile olsa da Report etmeyin: Günde en fazla 3 kişi reportlayın fazla report atmak güven faktörünüzü düşürebilir.

6
. Chat ve ya sesli konuşmada insanlara küfür etmeyin: Garip ama bence işe yarar.

7. Maçta takım arkadaşlarınızdan size övgü atmasını isteyin bu yöntem botla övgü basmaktan iyidir.

8. Hilelerin fazla olduğu maplerde oynamayın: inferno, Nuke, Overpass, Train, Vertigo bu haritalarda diğerlerine göre hile gelme olasığı azdır.

9. Takım arkadaşarlarınıza hasar vermeyin, öldürmeyin. Güven Faktörünüz düşer.

10. Çok fazla oylama vermeyin takım arkadaşınızı oyundan atmayın. Takım arkadaşınız ne kadar trollse, iyi oynayamıyorsa da bırakın kendi haline baksın sizin onu atmanıza değmez.

11. Hep rekabetçi modda oynamayın. Xp kasmak isterseniz Ölüm maçı oynayabilirsiniz. Arada serverlarda da takılmanızı öneririm.

12. Hesabınıza çöp skin bile olsa skin ve ya başka bir csgo itemi alın.

13. Steam Profil seviyenizi artırın. Rozet işleyerek yapabilirsiniz.

14. Eğer hile kullanıyorsanız Profil nickinizin önüne Dlive,Twitch felan koyun. Profil özetinize de sizin isminize yakın bir steam profili bulun ve onun linkini yerleştirin. Alt kısmada yine sizin nickinize benzer bir yayıncının twitch ve ya Dlive farketmez onun linkini koyun. Sizin yayıncı olduğunuza inansınlar.

Bildiklerim bu kadardı sizinde bildiğiniz tüyolar varsa yazabilirsiniz. Herkese bol şans!
Unutmayın Güven Faktörünüz ne kadar yüksekse hileyle karşılaşma olasılığınızda o kadar düşer.

Moderatörün son düzenlenenleri:
İnsta ♥ @LazHayalet ♥
Efsane Üye
Ödüller
18
Sosyal
10 HİZMET YILI
söylediklerin mantıklı geliyor saat ve övgü zaten güven faktörünü yükseltiği için faydalı olacak ondan dolayı bu diğer bilgiler ile de iyice güveninizi yükseltirsiniz.

Onaylı Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Eyvallah dostum her girmemde karşımda hile oluyor dediklerini deneyip ileride guncelleyecegim yorumumu.

Üye
6 HİZMET YILI
öncelikle konu için sağol ama bunları yapmak oyun içine ne gibi bir faydası olabilir ki biz sadece steam iyileştirmesi yapıyoruz

Üye
6 HİZMET YILI
kanka şunu diyorum hani çok popüler bir gruba katılın arkadaşlarını çoğaltın falan yazmışsın ya onları oyun içi güven faktörümüzü etkiliyor mu ?

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
prime olunca da geliyor boş yere para verdik, kendi takımımızdaki velet ban yedi diye bizde ceza aldıık

Üye
6 HİZMET YILI
her türlü hile geliyor kaçışımız yok csgo'yu bırakmamız mı lazım acaba

Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
Ben övgü satın aldım 1000 övgü daha hile gelmedi karşıya 1 aydır. Bir de arkadaşlarımla oynuyorum 5 kişi tek prime olmayan ben varım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...