Süper Üye
chatgpt kodları yazdıyorum ama nasıl calıştıracam bilmiyorumselenium arastirmani oneririm
marfix'in dediği gibi selenium, playwright gibi kütüphanelere bakabilirsin veya request atmayı deneyebilirsin ancak çalışacağını sanmıyorum. Ayrıca chatgpt kullanacaksan bile bazı konulara kendin internetten bak en azından biraz altyapın olsun. Son olarak bol sayıda proxy'ye ihtiyacın olacak, netflix seni her x denemede bir engelleyecek ve engeli aşmak için ya bekleyeceksin ya da proxy kullanacaksın.chatgpt kodları yazdıyorum ama nasıl calıştıracam bilmiyorum
yok be hocam 20 30 tane falan deneyeceğim bazen steam de bazen disneyde proxy gerek yok bencemarfix'in dediği gibi selenium, playwright gibi kütüphanelere bakabilirsin veya request atmayı deneyebilirsin ancak çalışacağını sanmıyorum. Ayrıca chatgpt kullanacaksan bile bazı konulara kendin internetten bak en azından biraz altyapın olsun. Son olarak bol sayıda proxy'ye ihtiyacın olacak, netflix seni her x denemede bir engelleyecek ve engeli aşmak için ya bekleyeceksin ya da proxy kullanacaksın.
1 dakika içerisinde 20 tane denesen bile ban yeme ihtimalin var, sistemlerini bilmiyorum tabii... 3 seçeneğin var ya mouse hareketlerini vs. otomatikleştireceksin ya web test otomasyon kütüphaneleri kullanacaksın ya da gerekli header'ları girip istek göndereceksin. ChatGPT'ye sadece fonksiyon yazdır, büyük bir görev verdiğin zaman genelde başarısız oluyor (3.5 böyle en azından 4'ü bilmiyorum).yok be hocam 20 30 tane falan deneyeceğim bazen steam de bazen disneyde proxy gerek yok bence
chatgptye bunu sormayı denedin mi ? Fayda sağlayacaktır bencechatgpt kodları yazdıyorum ama nasıl calıştıracam bilmiyorum
belli promptlar kullanarak çoğu şeyi yaptırabilirsin. Burada fraklı parametreler var. Örneğin sürekli hesaba giriş denemesi yapacak sistem ama istemci açılan kısımda ne gibi sorunlar karşılacaknası oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?