program yapmak istiyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
örnek ellimde bir steam hesapı var veya netfilix

botun yapaca şey web site giriş kısmından deneyecek giriş yapıyor mu bakacak bu kadar basit bunu nasıl yaparım url sürekli değişebilir giriş kısmının tekinde netfilix tekinde disney diye değişkenlik gösterebilir

kısaca hesap şifre e posta listesi atacam giriş yapıyor mu kontrol edecek hesap deneme programı yazmak istiyorum

aka hernos
Süper Üye
Ödüller
4
Sosyal
6 HİZMET YILI
selenium arastirmani oneririm

• Like
Tepkiler: JDH

JDH

Seçkin Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
chatgpt kodları yazdıyorum ama nasıl calıştıracam bilmiyorum :)
marfix'in dediği gibi selenium, playwright gibi kütüphanelere bakabilirsin veya request atmayı deneyebilirsin ancak çalışacağını sanmıyorum. Ayrıca chatgpt kullanacaksan bile bazı konulara kendin internetten bak en azından biraz altyapın olsun. Son olarak bol sayıda proxy'ye ihtiyacın olacak, netflix seni her x denemede bir engelleyecek ve engeli aşmak için ya bekleyeceksin ya da proxy kullanacaksın.

Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
marfix'in dediği gibi selenium, playwright gibi kütüphanelere bakabilirsin veya request atmayı deneyebilirsin ancak çalışacağını sanmıyorum. Ayrıca chatgpt kullanacaksan bile bazı konulara kendin internetten bak en azından biraz altyapın olsun. Son olarak bol sayıda proxy'ye ihtiyacın olacak, netflix seni her x denemede bir engelleyecek ve engeli aşmak için ya bekleyeceksin ya da proxy kullanacaksın.
yok be hocam 20 30 tane falan deneyeceğim bazen steam de bazen disneyde proxy gerek yok bence

JDH

Seçkin Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
yok be hocam 20 30 tane falan deneyeceğim bazen steam de bazen disneyde proxy gerek yok bence
1 dakika içerisinde 20 tane denesen bile ban yeme ihtimalin var, sistemlerini bilmiyorum tabii... 3 seçeneğin var ya mouse hareketlerini vs. otomatikleştireceksin ya web test otomasyon kütüphaneleri kullanacaksın ya da gerekli header'ları girip istek göndereceksin. ChatGPT'ye sadece fonksiyon yazdır, büyük bir görev verdiğin zaman genelde başarısız oluyor (3.5 böyle en azından 4'ü bilmiyorum).

Son düzenleme:
Seçkin Üye
Ödüller
2
2 HİZMET YILI
chatgpt ne kadar yardımcı oluyor bu konuda hocam ?

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
eger gercekten merakliysaniz ve yapmak istiyorsaniz udemyden kurslara bakmanizi oneririm

Onaylı Üye
Ödüller
3
Sosyal
4 HİZMET YILI
C+++ harici programlar kullanabilirsen daha complicated olsa da öğrendikten sonra daha iyi program yapabilirsin

Süper Üye
Ödüller
5
4 HİZMET YILI
Debugger Tarzı yazılımlarla Apiyi incelemen gerekli ve kimse böyle bir yazılıma yardım etmez kötü amaçlı kullanıma sebep olabileceğinden
Post automatically merged:

Ve bunu illa C++ Üzerinde yapmak zorunda değilsin OpenBullet,Storm,Sentry MBA gibi Web Testing Araçları var

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
yardımcı olabılecek varmı arkadaslar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...