Programın hangi dille yazıldığını öğrenme ve ***** işleminde bir sorun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
Ödüller
2
7 HİZMET YILI
Merhaba, Programın hangi dille yazıldığını öğrenmek için DIE programı ve başka bir dil öğrenme programını kullandım. 2 sindede farklı dil gösterdi. Birinde Delphi ötekinde Borland C++. 2 side birbirinden farklı diye biliyorum. Hangi dille yazıldığını öğrenebileceğim tavsiye ettiğiniz bir program var mıdır ve ***** işlemi yapmaktayım lakin key yazıldıktan sonraki başarılı kısmı gözüküyor ama key yanlış kısmı gözükmüyor. Sanırım yanlış program ile yaptığım için o kısmı bulamıyorum. Yardımcı olabilecek var mı? Bir de DELPHI ve BORLAND C++ programları için decompiler önerebilirmisiniz ?

Konuyu yanlış yere açtıysam kusura bakmayın. Teşekkürler

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
Merhaba, Programın hangi dille yazıldığını öğrenmek için DIE programı ve başka bir dil öğrenme programını kullandım. 2 sindede farklı dil gösterdi. Birinde Delphi ötekinde Borland C++. 2 side birbirinden farklı diye biliyorum. Hangi dille yazıldığını öğrenebileceğim tavsiye ettiğiniz bir program var mıdır ve ***** işlemi yapmaktayım lakin key yazıldıktan sonraki başarılı kısmı gözüküyor ama key yanlış kısmı gözükmüyor. Sanırım yanlış program ile yaptığım için o kısmı bulamıyorum. Yardımcı olabilecek var mı? Bir de DELPHI ve BORLAND C++ programları için decompiler önerebilirmisiniz ?

Konuyu yanlış yere açtıysam kusura bakmayın. Teşekkürler
Bildiğim kadarıyla bu tarz programlar stabil çalışmıyor hangi platromun yazılımı bu bahsettiğiniz?

Banlı Üye
9 HİZMET YILI
o programların pek doğru çalıştığı söylenemez hocam ama game tools ile alakalı olabilir

SİYAH KADAR DERTLİYİM
Süper Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
hocam alternatifleri var bir kaçını aynı anda kullanın aynı çıkan dildir büyük ihtimalle

Banlı Üye
6 HİZMET YILI
lisedeyken meb'in verdiği alan derslerinin kitapçıkları vardı bütün bilgiler içinde hala indirebilirsin mebden

Süper Üye
7 HİZMET YILI
game tools ile alakalı olabilir

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
eger kasmıyorsa guzel kasıyorsa sıkıntı

Banlı Üye
7 HİZMET YILI
o programların pek doğru çalıştığı söylenemez hocam ama game tools ile alakalı olabilir

Uzman Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
Game toolsla alakalıdır hocam

Seçkin Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...