Çok uzun olmuş ama yararlı bir konu
teşekkürler, ama düzenle butonu görünmüyor ayrıca moderatör zaten düzenlemiş demekki bir sorun görmemiş sağol yinede <3Faydalı paylaşım ancak bilgin olsun Konularda Like istemek ceza sebebi konunu editlemeni tavsiye ederim modlar görürse ceza puanı verecektir.
Yine konuşuyor reisConfuserEx zaten çöp modlanmış kullanılması hariç
ConfuserEx yerine modlanmış confuserex veya confuser tercih edilmelidir
confuserex dumplanarak kolayca anti-tamper kaldırılabilmektedir
anti-dump'u engelleyen bir durumda process hacker veya extreme dumper gibi bir programdan yardım alınmalıdır
ben açıkçası ILProtector + Themida kullanıyorum işimi görüyor
bu konuda anlatılanı başka bir koruma ilede yapabilirsiniz ama open-source veya beleş korumalar kolayca kırıldığı için paralı korumalar tercih edilmelidir:
ILProtector
Themida
StrongVM
.NET Reactor (eğer modlanmışsa)
bu arkadaşın confuserEx kullanmasından korumalarla ilgili pek birşey bilmediği ortada
iyi forumlar
hayır bu sadece koruma sağlar.Bu işlemden sonra korumaya aldığımız exe dosyası virüs olarak algılanıyor mu?
Dostum zaten programın başında yazdım ben küçük çocuklar cracklemesin diye yoksa çok koruma sağladığı yok okusaydın keşke.ConfuserEx zaten çöp modlanmış kullanılması hariç
ConfuserEx yerine modlanmış confuserex veya confuser tercih edilmelidir
confuserex dumplanarak kolayca anti-tamper kaldırılabilmektedir
anti-dump'u engelleyen bir durumda process hacker veya extreme dumper gibi bir programdan yardım alınmalıdır
ben açıkçası ILProtector + Themida kullanıyorum işimi görüyor
bu konuda anlatılanı başka bir koruma ilede yapabilirsiniz ama open-source veya beleş korumalar kolayca kırıldığı için paralı korumalar tercih edilmelidir:
ILProtector
Themida
StrongVM
.NET Reactor (eğer modlanmışsa)
bu arkadaşın confuserEx kullanmasından korumalarla ilgili pek birşey bilmediği ortada
iyi forumlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?