Programlama ya başlamak !!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Arkadaşlar şuanda üniversite sınavına hazırlanıyorum ve yazılım müühendisliği düşünüyorum yazılım programlama vesayre hakkında pek bir şey bilmiyorum en başta nereden başlamalıyım ne yapmalıyım bir fikrim yok en azından şimdiden birşeyler öğrensem iyi olur boş vakitlerimde nerden başlıyacağım ne yapacağım hakkında pek bir fikrim yok beni aydınlatırmısınız ?

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
udemy'den Python kursu alabilirsin(Datai Team'i tavsiye ederim) eğer ordaki kurslari bitirirsen ilerde çok faydasını görürsün

Onaylı Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
udemy'de atıl samancıoğlunun mobil uygulama geliştirme kursunu öneririm.Kafandaki bir uygulamayı mobilde yapabilecek seviyeye geliyosun.Ben ilk bu kurstan başladım çok memnunum.Mobil ile ilgileniorsan al bence.

Onaylı Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
udemy'den Python kursu alabilirsin(Datai Team'i tavsiye ederim) eğer ordaki kurslari bitirirsen ilerde çok faydasını görürsün
canlı ders olarakmı yoksa video olarakmı veriyor dersi bir bilgin varmı baktım şimdi de kafama yattı gibi fiyatıda uygun biraz araştıracağım çok tşk
Post automatically merged:

udemy'de atıl samancıoğlunun mobil uygulama geliştirme kursunu öneririm.Kafandaki bir uygulamayı mobilde yapabilecek seviyeye geliyosun.Ben ilk bu kurstan başladım çok memnunum.Mobil ile ilgileniorsan al bence.
mobil değilde daha çok pc üzerine yoğunlaşmak istiyorum genede teşekkür ederim

Süper Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
you should enroll in some classes online so that you learn more

Seçkin Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
önce bölümü bir tuttur da yiğidim ondan sonra düşün bunları zaten materyalleri o zaman alacaksın.

Üye
6 HİZMET YILI
file:///C:/Users/Memet_Pubg/Desktop/PUBG%20Lite.html
bu nedemek eksik bisey mi var

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
c dilinden baslayabilirsin çoğu yazılımların hepsi c tabanlıdır bence algoritma nasıl oluşturulur bunu kavra kendini geliştir gerisi kolaydır yazı yazdırmak c dilinde print c++ cout degişen birşey yok komutlar farklı

Üye
6 HİZMET YILI
ne tür kodlama yapmak istediğine göre değişir ama python ile başlayabilirsin

Uzman Üye
5 HİZMET YILI
Bence birmilyonyazılımcı'ya kayıt ol.Her dilin eğitimi çok güzel bir şekilde veriliyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...