programlama dili diyorum knk ingilizceyi boşver xdknk bunun ingilizce olacağını bilmen lazım tabi ki ingilizce![]()
hiçbirşey bilmiyom pythondan mı başlayayım yani ben udemy de c# kurs satın aldımPython biliyorsanız C#'ı ögrenmenizi öneririm.
C# başlangıç olarak zorlayabilir, pythonun dili daha kolay.hiçbirşey bilmiyom pythondan mı başlayayım yani ben udemy de c# kurs satın aldım
okulda python öğretiyolar ben c# öğreniyorum sonraki sene c# a geçiceklermiş c# a mı döneyim python a mı yöneliyim ne dersinC# başlangıç olarak zorlayabilir, pythonun dili daha kolay.
Kesinlikle pythona yönel kafanı daha zor diller ile mesgul etme geri kalırsın. Ama boş zamanlarında neden bir kaç c# projesi yazmayı denemeyesin.okulda python öğretiyolar ben c# öğreniyorum sonraki sene c# a geçiceklermiş c# a mı döneyim python a mı yöneliyim ne dersin
peki python ile yapabileceğim programlar neler c++ en kapsamlısı galibaKesinlikle pythona yönel kafanı daha zor diller ile mesgul etme geri kalırsın. Ama boş zamanlarında neden bir kaç c# projesi yazmayı denemeyesin.