c++ çok zor değil mi ben c# az çok biliyorum c++ ile hiç bir alakası yok neredeyse çok zor geliyoC# ve C++ ile başlamak daha mantıklı.
bir başladınmı gerisi gelir kardeşim korkutma gözünüc++ çok zor değil mi ben c# az çok biliyorum c++ ile hiç bir alakası yok neredeyse çok zor geliyo
python ile oyun hileleri falan yapılır mı kibir kaç tane dil bilmek yerine, bir dilde uzmanlaşmanı öneririm. mesela şuanda en popüller dillerden biri pyhton, python öğrenip uzamanlaşabilirsin
genelde c++ kullanılır ama python ile de yapılabilir mesela metin2 oynuyorsan senin için metin kıran bi bot yapabilirsinpython ile oyun hileleri falan yapılır mı ki
Tek bir programlama dili üzerine odaklanmak istiyorsan C++ bunun için en uygun di. Çünkü diğer dilleri öğrenmeniz çok daha kolay olacaktır. League of Legends, Counter-Strike, World of Warcraft ve Doom 3 gibi popüler oyunlar bu dille yazıldı. oyun yapmayıdüşünüyorsan bunu tek yapmak gerçekten zor,bir ekip lazım.python ile oyun hileleri falan yapılır mı ki
ve yazılım öğrenmek istiyorsan hedefin ve amacın ney ona göre dil öğrenmelisin yani oyun programcısı olmak istiyorsan pyhton mantıklı bir dil değilpython ile oyun hileleri falan yapılır mı ki