indirdikten sonra oyunun çok küçük bir kısmını oynayabiliyorumPaket açıldıktan sonraki boyutu 40GB Muhtemelen. Sıkıştırılmış olarak indiriyorsun, kurulurken paketi otomatik açıyor diye biliyorum.
manuel nasıl açabilirim?Paket açıldıktan sonraki boyutu 40GB Muhtemelen. Sıkıştırılmış olarak indiriyorsun, kurulurken paketi otomatik açıyor diye biliyorum.
400gb kadar var yetmiyor olamazyeterli alan varmı o yüzden bu hatayı alıyo olabilrisin bende daha önce oldu aynısı yeterli alan var gözüküyodu ama bi kaç oyun sildim içerde çok fazla oyunum vardı oldu
Bu hatayı almanızın nedeni, cihazınızdaki depolama alanının dolu olabileceğidir. Birçok oyunun yüklenmesi cihazın depolama alanını doldurabilir. Bu yüzden daha önce bu hatayı aldıysanız ve şimdi de aynı hatayı alıyorsanız, cihazınızdaki depolama alanını kontrol etmek iyi bir fikir olabilir. Fazla oyunun silinmesi, cihazınızın depolama alanını serbest bırakmanıza yardımcı olabilir. Ayrıca uygulamaların ön belleğini temizlemek veya gereksiz dosyaları silmek de yardımcı olabilir. Eğer bu adımlar sorununuzu çözmezse, cihazınızın depolama alanını genişletmeyi düşünebilirsiniz.yeterli alan varmı o yüzden bu hatayı alıyo olabilrisin bende daha önce oldu aynısı yeterli alan var gözüküyodu ama bi kaç oyun sildim içerde çok fazla oyunum vardı oldu
Hata alıyorum dememiş kiyeterli alan varmı o yüzden bu hatayı alıyo olabilrisin bende daha önce oldu aynısı yeterli alan var gözüküyodu ama bi kaç oyun sildim içerde çok fazla oyunum vardı oldu