ps4 sisteminde bir oyun indiriyorum 40 küsür gb gösterse bile 10 gb indiriyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
4
3 HİZMET YILI
ps4 sisteminde bir oyun indiriyorum 40 küsür gb gösterse bile 10 gb indiriyor deneyimli biri yardım edebilirmi?

Uzman Üye
Ödüller
2
2 HİZMET YILI
yeterli alan varmı o yüzden bu hatayı alıyo olabilrisin bende daha önce oldu aynısı yeterli alan var gözüküyodu ama bi kaç oyun sildim içerde çok fazla oyunum vardı oldu

injecting to 0xDEADBEEF
Ultra Üye
Ödüller
13
Sosyal
8 HİZMET YILI
Paket açıldıktan sonraki boyutu 40GB Muhtemelen. Sıkıştırılmış olarak indiriyorsun, kurulurken paketi otomatik açıyor diye biliyorum.

Onaylı Üye
Ödüller
4
3 HİZMET YILI
Paket açıldıktan sonraki boyutu 40GB Muhtemelen. Sıkıştırılmış olarak indiriyorsun, kurulurken paketi otomatik açıyor diye biliyorum.
indirdikten sonra oyunun çok küçük bir kısmını oynayabiliyorum

manuel nasıl açabilirim?

yeterli alan varmı o yüzden bu hatayı alıyo olabilrisin bende daha önce oldu aynısı yeterli alan var gözüküyodu ama bi kaç oyun sildim içerde çok fazla oyunum vardı oldu
400gb kadar var yetmiyor olamaz

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
yeterli alan olmadığı için belli yerden sonra sabit kalır alan açmayı dene

Uzman Üye
Ödüller
2
2 HİZMET YILI
discordda yayın açsam olurmu dediğiniz herşeyi yaptım dns bile değiştirdim herşey kapalı ıns tuşuna basıyorum geliyor ama esp gözkümyor

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
Bu hatayı almanızın nedeni, cihazınızdaki depolama alanının dolu olabileceğidir. Birçok oyunun yüklenmesi cihazın depolama alanını doldurabilir. Bu yüzden daha önce bu hatayı aldıysanız ve şimdi de aynı hatayı alıyorsanız, cihazınızdaki depolama alanını kontrol etmek iyi bir fikir olabilir. Fazla oyunun silinmesi, cihazınızın depolama alanını serbest bırakmanıza yardımcı olabilir. Ayrıca uygulamaların ön belleğini temizlemek veya gereksiz dosyaları silmek de yardımcı olabilir. Eğer bu adımlar sorununuzu çözmezse, cihazınızın depolama alanını genişletmeyi düşünebilirsiniz.

Onaylı Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
Ücretsiz PS4'ünüzde bir hata olabilir veya indiriliyor olabilir

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
kanka bazı oyunlar tahmını ındırım steam mantıgı işte

Onaylı Üye
Ödüller
4
3 HİZMET YILI
400 gb yerim var imkansız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...