- Konuyu başlatan
bro kimine göre değer kimine göre değmezyani 3 gün için birazcık saçma olur deymez bence dostum :d
bro kimine göre değer kimine göre değmezyani 3 gün için birazcık saçma olur deymez bence dostum :d
Sanmıyorum reissteamda 3 gün pubg ücretsiz oynayabiliyoruz sitedeki pubg hilesi kullanabilmek için en az Seckin üye olmak gerekiyor sadece 3 gün için pubg hilesine onaylı üyelerde erişebilse çok şahane olur kullanırdık
@nader11ndeu @LeftSpace @#MorpHeus
kardeşim maksat içimizdeki hevesi gidermek ama millet farklı yerlere cekiyor biz bosamı yorum kastık seckın felan olduk ... ne alakası var 3 günlük yaparlarsa insanlar merakını giderir diye yazdım kimiside değer değmez muhabbetinde o kişinin internet hızıyla alakası bişi hızlı ise hemen indirir bakar zevkıneCs go gibi tamamen ücretsiz olsa ya pubg steam ne güzel olur demi
♦❤❤❤♦
3 gün için oyunu indirip oynamaya değmez diye düşünüyorum hevesin içinde kalır tabi indirip oynayabilirsen çok güzel olur
Olsa güzel olur aslındakardeşim maksat içimizdeki hevesi gidermek ama millet farklı yerlere cekiyor biz bosamı yorum kastık seckın felan olduk ... ne alakası var 3 günlük yaparlarsa insanlar merakını giderir diye yazdım kimiside değer değmez muhabbetinde o kişinin internet hızıyla alakası bişi hızlı ise hemen indirir bakar zevkıne