Yaah Me To We Need to Fix This Pleasepubg hack still write if you waited more than 1 mintue close the prog and game and try again and i do this but still not open ??
Yaah Me To We Need to Fix This Pleasepubg hack still write if you waited more than 1 mintue close the prog and game and try again and i do this but still not open ??
3-4 gündür oynuyorum %100 raporda yemişimdir aşırı belli ediyorum çünkü hala ban yemedim taça doğru gidiyorumHileden 3 hesap banlandı tavsiye etmiyorum rank kasmak için değil yan hesaplarda oynayın.
hocam peki hangi hileyi kullandın ve aimbot kullandınmı no recoil ile ben sadece esp kullanmayı düşünüyorumHileden 3 hesap banlandı tavsiye etmiyorum rank kasmak için değil yan hesaplarda oynayın.
hayvan gibi açtım hiçbir hesabıma bişe olmadı ?Hileden 3 hesap banlandı tavsiye etmiyorum rank kasmak için değil yan hesaplarda oynayın.
update microsoft visualYaah Me To We Need to Fix This Please
41 kill aldığına inanıyonmuben maxs 12 kıll alıyorum sız nasıl 41 kıll alıyorsunuz ya 15 kıll gorev var bı tamamlayamadım![]()
hilede no recoil yokkihocam peki hangi hileyi kullandın ve aimbot kullandınmı no recoil ile ben sadece esp kullanmayı düşünüyorum
professional olmak lazımben maxs 12 kıll alıyorum sız nasıl 41 kıll alıyorsunuz ya 15 kıll gorev var bı tamamlayamadım![]()