Onaylı Üye
peki dostum bu mobile fix olayı ban atıyor mu karşına mobile oyuncuların gelmesi olayı onu denedin mi o ban atıyor muKendi bulduğum bir scripti kullanıyordum 1 hafta boyunca daha sonra güncelleme gelince ban yedim. Şuan ki modlu apkyı deneme fırsatım 1 kez oldu ve ban atıyor. Denememek daha mantıklı ama banlanmayanlarda var benim şahsi fikrim kullanılan scriple alakalı olabileceği yönünde ama analiz etmedim. Hile kullanmak istiyorsan kesinlikle Guest hesabı ile denemelisin yoksa kullandığın hesap banlanabilir bu da seni üzer
peki dostum bu mobile fix olayı ban atıyor mu karşına mobile oyuncuların gelmesi olayı onu denedin mi o ban atıyor mu
BAN RİSKİ VARMI REİS EN UFAK BİLE ?
yok reis ben zaten emülatörden oynuyorum ama beni telefondan oynuyomuş gibi gösterir mi demek istediğim o“Emülatör Detected” sorunun çözümü için ban yiyen bu zamana kadar ne gördüm ne de duydum ama bu ilerde Tencent’in banlamayacağı anlamına gelmez. Kullanmak ya da kullanmamak sana kalmış.
yok reis ben zaten emülatörden oynuyorum ama beni telefondan oynuyomuş gibi gösterir mi demek istediğim o
teşekkür ederim dostum ldplayeri kendi sitesinden son sürümünü (3.36) indirdim kurdum şimdi ldstore den pubg mobile indiriyorum indikten sonra söylediğin gibi system.vmdk yı indirdiğim dosya ile değiştiricem doğru değil mi@MetehanTR355
Öncelikle LD Player'ın "Emulatör Detected" sorununu çözmek istiyorsan system.vmdk dosyasını indirip LD Player'ın kurulu olduğu dizinde vms/leidian0 (varsayılan emülatör dosya yolu böyledir eğer emülatörü klonladıysan leidian0, leidian1, leidian2, vb.) klasörüne yapıştır. Emülatörü çalıştırıp oyuna gir. Emülatör algılandı uyarısı gitmiş olacaktır. Ses sorunlarını yaşamamak için LD Player 3.36 sürümünü kullanman gerekmektedir.
Hile kullanmak istiyorsan APK, OBB ve DATA dosyalarını indir. Emülatörde bulunan PUBG Mobile'yi tamamen kaldır. Önce APK'yı kur ama açma. Sonra OBB dosyasını android/obb klasörüne girip "com.tencent.ig" adında bir klasör oluşturup içine yapıştır. Daha sonra DATA dosyasının içindeki klasörü android/data klasörüne yapıştır. Oyuna giriş yapabilirsin. Eğer oyuna girerken güncelleme uyarısı verirse güncelle de ve Google Play açılınca oyunu güncelleme ve oyunu arka plandan geri aç Tamam'ı tıkla giriş yap. Tabi ki hile kullanabilmek için GameGuardian'ı kurup Script bulman gerekmektedir.
teşekkür ederim dostum ldplayeri kendi sitesinden son sürümünü (3.36) indirdim kurdum şimdi ldstore den pubg mobile indiriyorum indikten sonra söylediğin gibi system.vmdk yı indirdiğim dosya ile değiştiricem doğru değil mi
Öldürdüğün kişinin lootunu açınca farenin sağ tuşuna bas ve sol tıkıyla aşağı yukarı yapabilirsin.mdemirol
Aynı sorun bende de mevcut LD Player'ın 3.20 sürümünden beri ne yazık ki bir çözümünü de bulamadım şuana kadar
Öldürdüğün kişinin lootunu açınca farenin sağ tuşuna bas ve sol tıkıyla aşağı yukarı yapabilirsin.
oyun tencent gaming buddy de oynarken hiç kasma falan yoktu burda bi kasıyor daha bi yavaş pc benim baya iyi ama neden böyle oluyorAynen emülatörü kapat daha sonra daha önce söylediğim gibi emülatörün kurulu olduğu yerdeki vms/leidian0 klasöründe bulunan system.vmdk ile değiştir.
Tencent Gaming Buddy sonuçta PUBG Mobileyi yapanların geliştirdiği bir emülatör o yüzden stabil çalışıyor. Bu emülatör diğer emülatörlere göre daha iyi fakat biraz lag sorunları oluşabiliyor çözüm konusunda bilgim yok bende de mevcutoyun tencent gaming buddy de oynarken hiç kasma falan yoktu burda bi kasıyor daha bi yavaş pc benim baya iyi ama neden böyle oluyor
Oyunu rahat rahat oynayabiliyormusun ben direk öldüm. Oynayamıyorum pc benim baya iyi fakat neden böyle fps drop yaşıyorum anlamadım.Tencent Gaming Buddy sonuçta PUBG Mobileyi yapanların geliştirdiği bir emülatör o yüzden stabil çalışıyor. Bu emülatör diğer emülatörlere göre daha iyi fakat biraz lag sorunları oluşabiliyor çözüm konusunda bilgim yok bende de mevcut
Sen ne yaşıyorsan aynısını herkes yaşıyor malesef çok fazla drop ve lag mevcut ama mobil oyunculara karşı oynamak için şuan başka çözüm yok.Oyunu rahat rahat oynayabiliyormusun ben direk öldüm. Oynayamıyorum pc benim baya iyi fakat neden böyle fps drop yaşıyorum anlamadım.
dostum sen biliyormusun çözümü neden bu fps dropzaten bir nevi hile
ya bak oyuna giriyorum evler falan böyle yüklenemiyor en başta evlerin texturesi bozuk oluyor sonra yavaş yavaş düzeliyor ama oyuna ilk girdiğimde oynamam mümkün olmuyorSen ne yaşıyorsan aynısını herkes yaşıyor malesef çok fazla drop ve lag mevcut ama mobil oyunculara karşı oynamak için şuan başka çözüm yok.
Bende öyle bir sorun yok sen LD Storeden indirmiştin değilmi Google Playden indirip tekrar bi dene benceya bak oyuna giriyorum evler falan böyle yüklenemiyor en başta evlerin texturesi bozuk oluyor sonra yavaş yavaş düzeliyor ama oyuna ilk girdiğimde oynamam mümkün olmuyor
oyunu google playden indirmeme rağmen oyuna girerken bir sıkıntı yok fakat maça girince oyun donuyorBende öyle bir sorun yok sen LD Storeden indirmiştin değilmi Google Playden indirip tekrar bi dene bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?