Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Kendi bulduğum bir scripti kullanıyordum 1 hafta boyunca daha sonra güncelleme gelince ban yedim. Şuan ki modlu apkyı deneme fırsatım 1 kez oldu ve ban atıyor. Denememek daha mantıklı ama banlanmayanlarda var benim şahsi fikrim kullanılan scriple alakalı olabileceği yönünde ama analiz etmedim. Hile kullanmak istiyorsan kesinlikle Guest hesabı ile denemelisin yoksa kullandığın hesap banlanabilir bu da seni üzer :)
peki dostum bu mobile fix olayı ban atıyor mu karşına mobile oyuncuların gelmesi olayı onu denedin mi o ban atıyor mu

❤️
Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
peki dostum bu mobile fix olayı ban atıyor mu karşına mobile oyuncuların gelmesi olayı onu denedin mi o ban atıyor mu

LD Player için “Emülatör Detected” sorununun çözümünü uzun zamandır kullanıyorum hiç ban yemedim ama bu Tencent’in ileride banlamayacağı anlamına gelmez. Her şey oyuncu insiyatifinde kullanmak sana kalmış ben kullanıyorum.

You Fought well but on the wrong side
Uzman Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
“Emülatör Detected” sorunun çözümü için ban yiyen bu zamana kadar ne gördüm ne de duydum ama bu ilerde Tencent’in banlamayacağı anlamına gelmez. Kullanmak ya da kullanmamak sana kalmış.
yok reis ben zaten emülatörden oynuyorum ama beni telefondan oynuyomuş gibi gösterir mi demek istediğim o

❤️
Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
yok reis ben zaten emülatörden oynuyorum ama beni telefondan oynuyomuş gibi gösterir mi demek istediğim o

Zaten LD Player’ı kullanma sebebimiz “Emülatör saptandı. Sen ve takım arkadaşların yalnızca emülatörlerle eşleştirileceksiniz!” uyarısını atlatıp sanki telefonla oynuyormuş gibi göstermektir. Bu sayede sen LD Player kullanırken PUBG Mobile seni telefon olarak algılacak ve telefonlarla eşleştirecektir. Bu Bypass sorunsuz çalışmaktadır.

Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Oyundayken öldürdügum adamin cantasini actigimda asagi yukari kaydiramiyorum ne mausenin sürgusuyle ne de ctrl ya basip mause kontrol etmeyle olmuyor hicbirsekilde asagi yıkari kaydirilmiyor 3.31 sürümünde de boyle 3.36 da da böyle çözümünü bulamadim ayni sorunu yasayan var mi?

❤️
Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
mdemirol

Aynı sorun bende de mevcut LD Player'ın 3.20 sürümünden beri ne yazık ki bir çözümünü de bulamadım şuana kadar :rolleyes:

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
@MetehanTR355

Öncelikle LD Player'ın "Emulatör Detected" sorununu çözmek istiyorsan system.vmdk dosyasını indirip LD Player'ın kurulu olduğu dizinde vms/leidian0 (varsayılan emülatör dosya yolu böyledir eğer emülatörü klonladıysan leidian0, leidian1, leidian2, vb.) klasörüne yapıştır. Emülatörü çalıştırıp oyuna gir. Emülatör algılandı uyarısı gitmiş olacaktır. Ses sorunlarını yaşamamak için LD Player 3.36 sürümünü kullanman gerekmektedir.

Hile kullanmak istiyorsan APK, OBB ve DATA dosyalarını indir. Emülatörde bulunan PUBG Mobile'yi tamamen kaldır. Önce APK'yı kur ama açma. Sonra OBB dosyasını android/obb klasörüne girip "com.tencent.ig" adında bir klasör oluşturup içine yapıştır. Daha sonra DATA dosyasının içindeki klasörü android/data klasörüne yapıştır. Oyuna giriş yapabilirsin. Eğer oyuna girerken güncelleme uyarısı verirse güncelle de ve Google Play açılınca oyunu güncelleme ve oyunu arka plandan geri aç Tamam'ı tıkla giriş yap. Tabi ki hile kullanabilmek için GameGuardian'ı kurup Script bulman gerekmektedir.
teşekkür ederim dostum ldplayeri kendi sitesinden son sürümünü (3.36) indirdim kurdum şimdi ldstore den pubg mobile indiriyorum indikten sonra söylediğin gibi system.vmdk yı indirdiğim dosya ile değiştiricem doğru değil mi

❤️
Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
teşekkür ederim dostum ldplayeri kendi sitesinden son sürümünü (3.36) indirdim kurdum şimdi ldstore den pubg mobile indiriyorum indikten sonra söylediğin gibi system.vmdk yı indirdiğim dosya ile değiştiricem doğru değil mi

Aynen emülatörü kapat daha sonra daha önce söylediğim gibi emülatörün kurulu olduğu yerdeki vms/leidian0 klasöründe bulunan system.vmdk ile değiştir.

❤️
Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Öldürdüğün kişinin lootunu açınca farenin sağ tuşuna bas ve sol tıkıyla aşağı yukarı yapabilirsin.

Bu önerini deneyeceğim ama lobi ekranında iken yine aynı sorun mevcut yani açılan ekranlarda aşağı yukarı kaydırma çok zor çalışıyor bunun için bir çözüm önerin var mı?

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Aynen emülatörü kapat daha sonra daha önce söylediğim gibi emülatörün kurulu olduğu yerdeki vms/leidian0 klasöründe bulunan system.vmdk ile değiştir.
oyun tencent gaming buddy de oynarken hiç kasma falan yoktu burda bi kasıyor daha bi yavaş pc benim baya iyi ama neden böyle oluyor

❤️
Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
oyun tencent gaming buddy de oynarken hiç kasma falan yoktu burda bi kasıyor daha bi yavaş pc benim baya iyi ama neden böyle oluyor
Tencent Gaming Buddy sonuçta PUBG Mobileyi yapanların geliştirdiği bir emülatör o yüzden stabil çalışıyor. Bu emülatör diğer emülatörlere göre daha iyi fakat biraz lag sorunları oluşabiliyor çözüm konusunda bilgim yok bende de mevcut :D

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Tencent Gaming Buddy sonuçta PUBG Mobileyi yapanların geliştirdiği bir emülatör o yüzden stabil çalışıyor. Bu emülatör diğer emülatörlere göre daha iyi fakat biraz lag sorunları oluşabiliyor çözüm konusunda bilgim yok bende de mevcut :D
Oyunu rahat rahat oynayabiliyormusun ben direk öldüm. Oynayamıyorum pc benim baya iyi fakat neden böyle fps drop yaşıyorum anlamadım.

❤️
Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Oyunu rahat rahat oynayabiliyormusun ben direk öldüm. Oynayamıyorum pc benim baya iyi fakat neden böyle fps drop yaşıyorum anlamadım.
Sen ne yaşıyorsan aynısını herkes yaşıyor malesef çok fazla drop ve lag mevcut ama mobil oyunculara karşı oynamak için şuan başka çözüm yok.

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Sen ne yaşıyorsan aynısını herkes yaşıyor malesef çok fazla drop ve lag mevcut ama mobil oyunculara karşı oynamak için şuan başka çözüm yok.
ya bak oyuna giriyorum evler falan böyle yüklenemiyor en başta evlerin texturesi bozuk oluyor sonra yavaş yavaş düzeliyor ama oyuna ilk girdiğimde oynamam mümkün olmuyor

❤️
Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
ya bak oyuna giriyorum evler falan böyle yüklenemiyor en başta evlerin texturesi bozuk oluyor sonra yavaş yavaş düzeliyor ama oyuna ilk girdiğimde oynamam mümkün olmuyor
Bende öyle bir sorun yok sen LD Storeden indirmiştin değilmi Google Playden indirip tekrar bi dene bence

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...