Pubg Emulator Hile Yardım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
7 HİZMET YILI
10 yil yedim bunu kulaninca gitti 68 lik hesabim.
no recoil falan açtıysan bizim hilede de banlıyor tehlikeli o özellikler. ama MH harici stabil sade ve iyi çalışan başka bir hile görmedim.. o yüzden bekliyorum arkadaş.. hilesiz girip aimimi ses kasmamı geliştiriyorum şu an. başka hile kullanmam mh varken

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
Birtane ban yedirtmeye hile var fakat form kurallarına ayrıkı değilse özelden isteyen ilk 20 kişiye yollarım bu çıkana kadar idare etme amaçlı
Adminlerin bu konuyla alakalı bir mesaj bekliyorum yasak değil ise vereyim hileyi

Ekli dosyalar

• atafoto.jpg
    atafoto.jpg
    13.8 KB · Görüntüleme: 39
Üye
7 HİZMET YILI
Vn hax sitesi . Uygunsuzsa adminlere bildiriniz beni. Bu siteden alıyorlar yapıyorlar. Ha bu arada araplar yapmıyor tek :) Türk kardeşlerimizde yapıyor ...
Post automatically merged:

Birtane ban yedirtmeye hile var fakat form kurallarına ayrıkı değilse özelden isteyen ilk 20 kişiye yollarım bu çıkana kadar idare etme amaçlı
Adminlerin bu konuyla alakalı bir mesaj bekliyorum yasak değil ise vereyim hileyi
bana atarmısın özelden abi

Üye
6 HİZMET YILI
Bizede atsana hileyi güncelleme uzun sürecek herhalde

Banada atarmısın

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
Hile Güncellenmiş görünüyor çalışıyormu bilmiyorum

sitesi . Uygunsuzsa adminlere bildiriniz beni. Bu siteden alıyorlar yapıyorlar. Ha bu arada araplar yapmıyor tek :) Türk kardeşlerimizde yapıyor ...

bana atarmısın özelden abi
yok bu siteden bağımsız bir hile benim söylediğim rusya yapımı fakat bu hileyi tavsiye ederim en güvenilir hile memorhack ekibinindir

Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
Hileyi açarken sistem belirtilen yolu bulamıyor hatası veriyor bu hata hakkında bilgisi olan var mı

Son düzenleme:
Üye
7 HİZMET YILI
hilede sorun var bazen hiç çalışmıyor 2-3 kere yeniliyorum yine çalışmıyor bazen e s p açıkken itemleri göstermiyor sorun var yani

Üye
6 HİZMET YILI
hilede sorun var bazen hiç çalışmıyor 2-3 kere yeniliyorum olmuyor reset atmak gerekiyor en son o da bır el gıdıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...