bu hileden dolayımı ban yediniz10 yil yedim bunu kulaninca gitti 68 lik hesabim.
no recoil falan açtıysan bizim hilede de banlıyor tehlikeli o özellikler. ama MH harici stabil sade ve iyi çalışan başka bir hile görmedim.. o yüzden bekliyorum arkadaş.. hilesiz girip aimimi ses kasmamı geliştiriyorum şu an. başka hile kullanmam mh varken10 yil yedim bunu kulaninca gitti 68 lik hesabim.
bana atarmısın özelden abiBirtane ban yedirtmeye hile var fakat form kurallarına ayrıkı değilse özelden isteyen ilk 20 kişiye yollarım bu çıkana kadar idare etme amaçlı
Adminlerin bu konuyla alakalı bir mesaj bekliyorum yasak değil ise vereyim hileyi
Banada atarmısınBirtane ban yedirtmeye hile var fakat form kurallarına ayrıkı değilse özelden isteyen ilk 20 kişiye yollarım bu çıkana kadar idare etme amaçlı
Adminlerin bu konuyla alakalı bir mesaj bekliyorum yasak değil ise vereyim hileyi
calisiyomu?hile calısıyor beyler
yok bu siteden bağımsız bir hile benim söylediğim rusya yapımı fakat bu hileyi tavsiye ederim en güvenilir hile memorhack ekibinindirsitesi . Uygunsuzsa adminlere bildiriniz beni. Bu siteden alıyorlar yapıyorlar. Ha bu arada araplar yapmıyor tekTürk kardeşlerimizde yapıyor ...
Post automatically merged:
bana atarmısın özelden abi