Pubg Emulator Önerisi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Banlı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
Beyler kısa ve öz öncelikle herkese iyi forumlar bana emulator önerirmisiniz kasmayan gameloop'ta ufak ufak sorunlar yaşıyorum bu arada önerceğiniz emulatorde MH hilesi çalışır olsun ona dikkat ederekten önerin tekrardan iyi forumlar :D

Ya istiklâl ya ölüm
Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Kesinlike tavsiyem Nox veya Memu. Ben şahsen Nox kullanıyorum ve oldukça stabil çalışıyor.

Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
taiwan emülatör hile için en güzeli en fazla 10 dk ban atıyor
Post automatically merged:

normail emülatör ban atıyor

Seçkin Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
bence direk tencent'in emulatörünü kullan sadece pubg ve diğer tencent oyunları için yapılmış bir emulatör olduğu için daha iyi çalışıyor

Efsane Üye
Ödüller
15
6 HİZMET YILI
smartgaga kullanablirsin hile çalışıyor kasma sorunuda yok.

Üye
6 HİZMET YILI
tencent gaming buddy is better than any emolator for pubg mobile and run memory hackers

Süper Üye
6 HİZMET YILI
Smartgaga hakkında bilgin varmı dostum?
Kardeşim Smartgagayı Dword hilesinden ban yememek için indirip kurdum. Tuş kombinasyonlarını tek tek kendin ayarlıyorsun biraz uğraştırıcı bir iş fakat youtube de videoları mevcut araştırarak öğrenebilirsin. Ayrıyetten mouse kontrolü içinde X- Mouse Button diye bir program var onu kurmak zorundasın başka türlü Smartgaga da Sağ click ile dürbün açamazsın tuşla açarsın. Smartgaga da çok ciddi bir optimizasyon sorunu var bunuda bilmeni isterim. Sürekli solarak 5-6 saniye süren donmalar yaşanıyor bu donma süresince kulaklıktan cızırtı sesi geliyor. Ve sadece oyunu dondurmuyor ben takip ettim pcyide kitlediği zamanlar oluyor ben bu yüzden sildim pcden smartgagayı. Dün Bluestacksi indirdim baya düzgün çalışıyor fakat dword hilesi bluestacks te açılmıyor yetkililer aslında bluestackse inject etse baya güzel olur.

Ne mutlu türküm
Süper Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
memu tavsiyemdir cpu ram filan yemiyor kardeşim arada bende giriyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...