- Yasaklandı
-
Dostum hile aktif olarak çalışıyor dimi bi sorun çıkmadanKesinlike tavsiyem Nox veya Memu. Ben şahsen Nox kullanıyorum ve oldukça stabil çalışıyor.
dostum hileyi sadece Smartgaga ve Gameloop için yapmışlar ben denedim deneyimlerimi aktarabilirim istersenDostum hile aktif olarak çalışıyor dimi bi sorun çıkmadan
Ben nox'ta hile kullanmıyorum ama forumda Memuda çalışan hile mevcut. Memu'yu bir dene istersen.Dostum hile aktif olarak çalışıyor dimi bi sorun çıkmadan
Smartgaga hakkında bilgin varmı dostum?dostum hileyi sadece Smartgaga ve Gameloop için yapmışlar ben denedim deneyimlerimi aktarabilirim istersen
Kardeşim Smartgagayı Dword hilesinden ban yememek için indirip kurdum. Tuş kombinasyonlarını tek tek kendin ayarlıyorsun biraz uğraştırıcı bir iş fakat youtube de videoları mevcut araştırarak öğrenebilirsin. Ayrıyetten mouse kontrolü içinde X- Mouse Button diye bir program var onu kurmak zorundasın başka türlü Smartgaga da Sağ click ile dürbün açamazsın tuşla açarsın. Smartgaga da çok ciddi bir optimizasyon sorunu var bunuda bilmeni isterim. Sürekli solarak 5-6 saniye süren donmalar yaşanıyor bu donma süresince kulaklıktan cızırtı sesi geliyor. Ve sadece oyunu dondurmuyor ben takip ettim pcyide kitlediği zamanlar oluyor ben bu yüzden sildim pcden smartgagayı. Dün Bluestacksi indirdim baya düzgün çalışıyor fakat dword hilesi bluestacks te açılmıyor yetkililer aslında bluestackse inject etse baya güzel olur.Smartgaga hakkında bilgin varmı dostum?
dostum nasıl kasmıyor ? acaip drop sorunu var smartgaga da denedim biliyorumsmartgaga kullanablirsin hile çalışıyor kasma sorunuda yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?