pubg güncelleme hileyi etkileyecek mi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
arkadaşlar yeni gelen güncelleme ile değişik şeyler yapılacakmış mesela telefon numarası alınacakmış eğer hileden yakalanırsak o telden bı daha gıremezmısız peki hileyi belli et

Are you sure
Süper Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
arkadaşlar yeni gelen güncelleme ile değişik şeyler yapılacakmış mesela telefon numarası alınacakmış eğer hileden yakalanırsak o telden bı daha gıremezmısız peki hileyi belli et
Pubg Güncellenince Offsetsler Değiştiği İçin Hilenin Güncellenmesini Bekleyeceksiniz

Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Tabi hocam güncelleme gerekecek hileyi
Yeni anti cheat bile gelebilir.

Uzman Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
sim pos você tem que esperar para a atualização hack para ejete cosucesso

Onaylı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
değişme ihtimali baya yüksek büyük güncelleme geliyor kullanma 1 2 gün hileyi güncelleme gelir

Sanal Alemin Majestesi
Uzman Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Resmi açıklama varmı

⭐Can Bovver⭐
Ultra Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
her oyunda oldugu gıbı güncelleme gelirse beklemek zoruundayız telfon olayı sıkıntılı bıraz herkes vermek istemeyebilir sonucta oyun oldugu için

Seçkin Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI

Resmi açıklama varsa linkini atar mısınız dostum?

Üye
6 HİZMET YILI
Arkadaşlar şuan ki hile çalışıyor mu denediniz mi bene çalışmıyorda ?

Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Hocam bilmeyip öğrenmek için sorabilirim. bunda abesk bi durum göremiyorum. burası bi paylaşım platformu. konuya müdahil olmak cevaplamak zorunda değilsiniz.
Ben sadece söyledim atar yapan sensin dostum, herşeyi yanlış anlıyorsun

STILL FINDING MY LOVE
Seçkin Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
pbg update are released of anticheating system

Süper Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Hayır hocam konu şu siz bi bildiride bulunmuşsunuz. bende merak ettim acaba resmi bi açıklama falan mı oldu noldu. yani yanlış anlamayında belki düşuncenizi yazmışsınızdır. Bu ne saçma bi yorum. Raporlamaktan biktim bakın bizde hile için forumdayız ama millete yardımcı olarak yükselin emek hırsızlığı yapmayın yanlış söylüyosam benide uyarın kardeşim.
ben senin için yazsaydım seni etiketlerdim (= niye böyle dellendin ki su benım yorumun altına bak bakayım kac tane alakasız yorumlar var hele bi tanesi anlamsız haarfler le yazmıs

Uzman Üye
6 HİZMET YILI
Bu bilgiyi resmi bir yazmış olamaz. Bu tarz oyunların geçim kaynağı SATIN ALMA yapacak üyelerdir. Telefon kısıtlaması ile bu durumu azaltmaya gideceklerini sanmıyorum.
Post automatically merged:

Resmi bir kaynak

Ben Robot Değilim
Seçkin Üye
8 HİZMET YILI
Kesinlikle güncelleme öncesinde ve sonrasında bir ban dalgası gelecektir buna emin ol ben kullanmayı bıraktım o yüzden.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...