PUBG kasıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Eskiden oynuyordum, 70-80 FPS oynuyordum. Bütün ayarlar düşük, görüş mesafesi ortadaydı fakat şimdi bir daha yükledim ve oynamaya çalıştım. Botlu oyunda bile sürekli donma yaşıyorum, sürekli değil. 4-5 saniye donuyor, sonra düzeliyor. 40 saniye bir falan oluyor sürekli. Nedir acaba bunun sebebi?

Moderatörün son düzenlenenleri:
Sabaku No Gaara
Süper Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
yani örnek veriyim bundan 5 6 sene önce berbat bir bilgisayarda lol oynarken çok rahat 60 fps alıyordum ama şu dönemde o bilgisayar lolü bile açmaz güncelleme geldikce fpsler düşüyor malesef onun dışında cihazıni genel bir temizlik yapabilrsn

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
oyuna gelen güncellemeler vs de etkileyebilir aynı zamanda arka planda acık olan uygulamalarda buna büyük etken kaynağı

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
- öncelikle ekran kartınızın güncel olup olmadığını kontrol edin
- bilgisayarınızda güncelleme olup olmadığını kontrol edin. eğer var ise güncellemeleri yapın.
- oyuna gelen yeni özelliklerin bir nebze etkisi olsa da sistem özelliklerinizi yazabilirseniz net birşey söyleyebilirim.

Onaylı Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
Hile kullanınca kasma daha fazla oluyor hilesiz biraz daha iyi ama şuan hile güncelleme yapılması gerekiyor

Seçkin Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
Pc hızlandırma tekniklerini uygulayabilirsin gameloopu silip tekrar yükleyebilirsin,pc ye format atabilirsin birsürü seçenekler var hocam istediğini yaparak pcyi eski haline geri getirebilirsin arıza vb. bişey yoksa eski haline gelecektir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...