Üye
gerek yok formata ama varsa herhangi bir hile pcde (tabi hile dediğim battleye üzerine kurulu oyunlar için geçerli mesela cs;go hilesini silmek zorunda değilsin) o hileyi silFortmat atsam düzelirmi ? daha hiç ban emedim
normal pubg den falan
örnk pubg mobile pubg lite gibi hilelergerek yok formata ama varsa herhangi bir hile pcde (tabi hile dediğim battleye üzerine kurulu oyunlar için geçerli mesela cs;go hilesini silmek zorunda değilsin) o hileyi sil
teşekkürler deniyeceğimgerek yok formata ama varsa herhangi bir hile pcde (tabi hile dediğim battleye üzerine kurulu oyunlar için geçerli mesela cs;go hilesini silmek zorunda değilsin) o hileyi sil
Post automatically merged:
örnk pubg mobile pubg lite gibi hileler
pubg varsa neden liteFortmat atsam düzelirmi ? daha hiç ban emedim
normal pubg den falan
xDpubg varsa neden lite
daha hızlı ve akıcı oluyordur da ondanpubg varsa neden lite
önceden vpn ile oynadım dün format attım düzelmediiDonanım banı yemişsin bende yemiştim format atarak bu sorunu çözebilirsin normalde donanım banı çoğu oyunda format atılınca düzelmez ama bunda düzeliyor ben öyle yaparak çözdüm
Bu donanım banı 2 şeyden kaynaklı 1. hile kullandıysan 2. önceden tr serveri gelmeden vpn açıp ta oyuna girdiysen vpn den dolayı da ban atıyor çoğu kişi vpn dolayısı ile donanım banı yedi.
Cheats Engine, MemoryLoader, gibi uygulamalar ile alakası yok bu hatanın.
o nedir acabaHwid spoofer kullan. Özelden ulaş spoofer vereyim
O zaman Hwid Spoofer kullanman gerekiyor.önceden vpn ile oynadım
önceden vpn ile oynadım dün format attım düzelmedii
Post automatically merged:
o nedir acaba
nasıl yapıcam acaba yardım edermisin ?O zaman Hwid Spoofer kullanman gerekiyor.
Bende Hwid Spoofer yok @Shitric Özelden ulaş demiş ona mesaj at o yardımcı olur sana.nasıl yapıcam acaba yardım edermisin ?
Özelden ulaşamıyorum size. Spooferi paylaşa biliremisiniz ve ya bana özelden göndere bilermisiniz.Hwid spoofer kullan. Özelden ulaş spoofer vereyim
Özelden ulaşamıyorum size. Spooferi paylaşa biliremisiniz ve ya bana özelden göndere bilermisiniz.