Pubg Lite Ban hakkında

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Noob olduğundan değil Kolsuzlardan hile açıyor
Seçkin Üye
Ödüller
3
8 HİZMET YILI
Esp açarsan sadece bayağı götürür

Uzman Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Ben pubg mobile de hile açtım lite da açmadım mobile girebiliyorum lite giremiyorum sorunun çözümünü bilenler bana yazabilirmi

saazp
Süper Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
peki oyunda neyi kasıyorsun kda mı sadece

Süper Üye
Ödüller
6
Sosyal
7 HİZMET YILI
arkdaşım mics tarafını kullandında 100 yıl ban yiyorsun aimbotu kullanınca abartınınca 1 gun yiyorsunuz
Post automatically merged:

Ben pubg mobile de hile açtım lite da açmadım mobile girebiliyorum lite giremiyorum sorunun çözümünü bilenler bana yazabilirmi
knk sorunun ne

Süper Üye
6 HİZMET YILI
Biz kullanırken ki yaptığımız ayarlar şu şekildeydi.

Fov: 70
Mouse Speed:30
Smooth:5
No Recoil ve No Breath kapalı
Aimbot açacaksan illa ki key olarak Capslock atıyacaksın yeri geldiğinde kullanacaksın sol tık sıkıntı.

Esp full açık Dropbox ların yerlerini gösterme kapalı olacak. Radarı zaten kapatabilirsin Esp olduktan sonra gereksiz kaçıyor. Adamlara da direkt dalmayıp çıkışa yakın bölgelerine pusarsan sıkıntı çıkmıyor bu şekilde birkaç aydır kullanan arkadaşlar var. Dropbox olayını ben uyguluyorum şart değil sen açık tutabilirsin genelde redditte onunla ilgili birkaç makale okuduğumdan ötürü o şekil gidiyorum ben.

Son olarak Misc'e ise hiç dokunmayacaksın, Misc %100 ban atıyor.

Genelde 1 hafta 1 ay eğer ki çok belirgin oynamışsan ve aşırı raporlama almışsan da genelde perma atmakta 2160 gün süre.

saazp
Süper Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI

Aimbot açacaksan illa ki key olarak Capslock atıyacaksın yeri geldiğinde kullanacaksan sol tık sıkıntı.

Esp full açık Dropbox ların yerlerini gösterme kapalı olacak. Radarı zaten kapatabilirsin Esp olduktan sonra gereksiz kaçıyor. Adamlara da direkt dalmayıp çıkışa yakın bölgelerine pusarsan sıkıntı çıkmıyor bu şekilde birkaç aydır kullanan arkadaşlar var.

Misc'e ise dokunmayacaksın, Misc %100 ban atıyor.
dediğin ayarlar not aldım kanka oyun yükleniyor yüklensin dediklerini yapıcağım

Süper Üye
Ödüller
6
Sosyal
7 HİZMET YILI

Aimbot açacaksan illa ki key olarak Capslock atıyacaksın yeri geldiğinde kullanacaksan sol tık sıkıntı.

Esp full açık Dropbox ların yerlerini gösterme kapalı olacak. Radarı zaten kapatabilirsin Esp olduktan sonra gereksiz kaçıyor. Adamlara da direkt dalmayıp çıkışa yakın bölgelerine pusarsan sıkıntı çıkmıyor bu şekilde birkaç aydır kullanan arkadaşlar var. Dropbox olayını ben uyguluyorum şart değil sen açık tutabilirsin genelde redditte onunla ilgili birkaç makale okuduğumdan ötürü o şekil gidiyorum ben.

Son olarak Misc'e ise hiç dokunmayacaksın, Misc %100 ban atıyor.

Genelde 1 hafta 1 ay eğer ki çok belirgin oynamışsan ve aşırı raporlama almışsan da genelde perma atmakta 2160 gün süre.
knk bu dedim aimbot ayarı fıv 70 dlnya ben hepsini fulluyorum senindedin gibi yapsam iyi olurmu daha mı iyi bide ben sol tık kullanıyorum bi sıkıntı yok

Süper Üye
6 HİZMET YILI
knk bu dedim aimbot ayarı fıv 70 dlnya ben hepsini fulluyorum senindedin gibi yapsam iyi olurmu daha mı iyi bide ben sol tık kullanıyorum bi sıkıntı yok

Benim dediğim şekil daha legit oluyor biz arkadaşlarla oynarken bu şekil ayarlama yapıyorduk halen daha oyununa aynı hesap ile devam edenler var ben de bu şekil kullanıyorum.

Uzman Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
pubg lite hile sistemi gelişmiş değildir, bu yüzden hile kullansanız dahi ban yeme olasılığınız düşüktür.

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
kardeşim illaki ban yersin aimbotu açarsan esp kullanırsan dayanırsın

Detective
Seçkin Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
PUBG Lite bitmiştir rank olayı kalktı oyun kaderine terk edildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...